Annonsørinnhold

Stian Løken Blom, salgs- og markedsdirektør og partner i Evat

Hvordan forenkle hverdagen til bedrifter og ansatte?

Å skape en arbeidsplass der ansatte trives og yter sitt beste er viktigere enn noen gang. Med Evat som partner får gårdeiere og leietakere skreddersydde løsninger som forsterker arbeidsmiljøet, gjør kontoret attraktivt og øker eiendommens verdi gjennom tjenester innen personalrestaurant, service og renhold.

Helhetlige servicetjenester for attraktive arbeidsplasser

I et krevende marked er det viktig å tilrettelegge for arbeidsmiljøer der ansatte trives. Evat er et partnereiet FM-selskap (facility management), og spesialiserer seg på personalrestauranter, service og renhold. Med skreddersydde konsepter bidrar de til å aktivisere kontorbygg og skape attraktive arbeidsplasser, gjennom hele dagen.

“Evat tilbyr skreddersydde servicetjenester som dekker alle behovene til gårdeiere og leietakere”, sier Stian Løken Blom, salgs- og markedsdirektør og partner i Evat. “Vi samler alle servicetjenestene under én paraply for å optimalisere kostnader og utvikle konsepter som forbedrer både arbeidsplasser og eiendommer.”

Skreddersydde løsninger tilpasset hver eiendom

Hver eiendom er unik. Derfor skreddersyr Evat løsninger som tilpasses eiendommens spesifikasjoner, kultur og ønsket konsept. Denne tilnærmingen gjør det mulig for gårdeiere og leietakere å tilby inspirerende arbeidsmiljøer som fremmer kreativitet og samarbeid.

En av de største fordelene til Evat er evnen til å tilby skreddersydde løsninger som styrker kundens konkurransekraft samtidig som at den administrative byrden for kundene minimaliseres. Ved å samle flere servicetjenester hos én leverandør, kan gårdeiere og leietakere fokusere mer på sine kjernevirksomheter og mindre på koordinering med ulike leverandører.

Bærekraftige arbeidsplasser for fremtiden

Bærekraft er svært viktig for Evat og aktive grep tas for å imøtekomme de økende kravene til miljøvennlige løsninger. I tillegg til at EVAT er ISO 14001 Miljøledelse og Svanemerket sertifisert analyseres løpende forbruker adferd, logistikk, effekten på ulikt forbruksmateriell, trender og avfall. Videre benyttes Smart teknologi hvor Evat holder kortene tett til brystet på egenutviklede helt Skreddersydde løsninger. Dette i tillegg til utstrakt bruk av lokale råvarer i sesong, bidrar til å redusere miljøavtrykket til Evat.

«Vi ønsker å være en rådgiver for kundene våre ved å tilby mat og drikke som fremmer god helse, samtidig som vi leverer smakfulle matkonsepter som igjen øker trivselen for våre kunder i våre personalrestauranter», sier Henning Østlund, fagsjef for mat og drikke i Evat.

Økt trivsel og effektivitet for ansatte

Forskning viser at ansatte som trives på arbeidsplassen er mer produktive. Evats helhetlige servicetjenester bidrar til trivsel ved å tilby konsepter som legger til rette for godt arbeidsmiljø. Dette gjør det enklere for bedrifter å tiltrekke seg og beholde talentfulle medarbeidere, noe som igjen øker verdien på eiendommen.

"Vi hjelper gårdeiere og leietakere med å skape servicetjenester som øker effektiviteten og ansattes trivsel", utdyper Stian Løken Blom.

En suksesshistorie: Silurveien 2

Et godt eksempel på Evats suksess er deres bidrag til oppgradering av personalrestauranten og kaffebaren i Selvaags hovedkontor i Silurveien 2. Her skapte de et matkonsept som har gjort arbeidsplassen mer attraktiv for både ansatte og besøkende.

Mette Nordtvedt, eiendomssjef i Selvaag Eiendom, forteller: “Evat har skapt et servicekonsept som støtter vår kultur og bidrar til et dynamisk arbeidsmiljø. Deres tilnærming til skreddersydde løsninger har virkelig gjort en forskjell.”

En strategisk partner

Evat er ikke bare en leverandør av servicetjenester – de er en strategisk partner for gårdeiere og leietakere som ønsker å optimalisere arbeidsplassene sine. Med et sterkt fokus på bærekraft, skreddersydde løsninger og helhetlig tilnærming, bidrar de til å skape arbeidsplasser som blomstrer.

"Med Evat som partner kan gårdeiere og leietakere være sikre på at de investerer i fremtidens servicetjenester, som gir bygg og arbeidsplasser konkurransekraft", avslutter Løken Blom.

Powered by Labrador CMS