NY JOBB: Øistein Gamst Sandlie.

Endringer i konsernledelsen til Obos

Øistein Gamst Sandlie blir ny konserndirektør for forvaltning og rådgivning.

Publisert Sist oppdatert

Morten Aagenæs går ut av konsernledelsen i Obos og Øistein Gamst Sandlie overtar som konserndirektør for divisjon Forvaltning og rådgivning. Sandlie kommer fra jobben som administrerende direktør i Obos-banken. ifølge en pressemelding.

Aagenæs går 1. november ut av konsernledelsen etter mer enn 20 år som leder for divisjon Forvaltning og rådgivning. I løpet av den tiden har boliggiganten vokst til en av Nordens største eiendomsforvaltere med 285.000 boliger og 5.400 boligselskaper til forvaltning. 

– Under Mortens ledelse har selskapet gjort betydelige investeringer i teknologi, og har utviklet seg til å bli en av de største og mest innovative IT-virksomhetene i proptechverdenen, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.

- Vår forvaltningsvirksomhet og Obos-banken har sterke synergier og det er en styrke for selskapet at vi kan hente dyktige toppledere fra egne rekker. Øistein har gjort en formidabel jobb med banken de senere årene, en erfaring som blir svært viktig når området forvaltning og rådgivning med et stadig voksende antall boligselskaper skal videreutvikles, poengterer han. 

Tore Weldingh er ansatt som administrerende direktør i Obos-banken fra 1. november 2024. 

Powered by Labrador CMS