Nyansatt: Tidligere markedsdirektør i Simonsen Vogt Wiig, Stine Korsen er ny daglig leder i BER.

Rådgivningsbedriften BER satser

To nye partnere, ny daglig leder og nye lokaler.

Publisert

– Etter flere år med sterk vekst tar vi steget videre. Gründerperioden er over, nå er det tid for BER 2.0 og ytterligere profesjonalisering av firmaet. Vi har flyttet noen hundre meter på Thune, til Drammensveien 133, til nye lokaler på 800 kvadratmeter og en ny arbeidshverdag, sier Stine Korsen, ny daglig leder i BER.

Korsen er siviløkonom og har MSc i Marketing. Hun har tidligere vært markedsdirektør i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, og kommer til BER fra Laftekompaniet, der hun har jobbet med forretningsutvikling.

– Vi er allerede godt i gang med det vi kaller BER 2.0 – jobben vi skal gjøre med å bringe selskapet inn i neste fase. Dette er opprinnelig en gründerbedrift som startet opp i 2008 av Johan Berg-Svendsen og Nils-Erik Christiansen. Med den sterke utviklingen firmaet har hatt, er det riktig tidspunkt å fokusere på strukturering og profesjonalisering av driften, sier Korsen.

BER har i dag 17 ansatte og 10 tilknyttede spesialister, og er et fagmiljø bestående av ingeniører og økonomer. Selskapet omsatte for 42 millioner i 2015, og har høye ambisjoner for 2017.

– Vi skal skape systemverdier og effektivisere, men aller viktigst er det å utvikle nye, gode kundekonsepter som skal gi kundene våre best mulig nytteverdi og kvalitet. Vi skal utfordre oss selv og tenke nytt, samt drive innovasjon både i måten vi jobber på og produktene/tjenestene vi leverer. Det blir et spennende år i BER, understreker hun.

God erfaring i bunn

– BER har et godt fundament som jeg mener det er et privilegium å få være med å foredle videre, der jeg vil gjøre god nytte av mine tidligere erfaringer. Advokatbransjen er særegen og kan også være krevende, og jeg er veldig glad for erfaringene jeg fikk med meg derfra, påpeker Korsen.

– I BER skal jeg altså jobbe videre med mye av det jeg har vært innom tidligere, både strategi, forretningsutvikling, eiendom og bygg. Jeg gleder meg til å få bidra til å maksimere potensialet her, forsetter hun.

Nye partnere

BER har tatt opp to nye partnere for å tilpasse seg markedsetterspørselen. Odd Erik Aanonsen er nå ansvarlig for teknisk Due Diligence, en tjeneste som etterspørres i stadig større grad ved eiendomstransaksjoner.

– BER-rapporten har blitt et begrep ved kjøp og salg av eiendom og vi setter nå enda større fokus på rådgivning i forbindelse med gjennomføring av selve transaksjonen, sier Aanonsen.

Jørgen Aker er ny partner og ansvarlig for avdelingen «Project Management Services», som blant annet håndterer eiendoms- og vedlikeholdsoppfølging. Stadig flere finansielle kunder har i dag investeringseiendom og etterspør således teknisk kompetanse til å følge opp utviklingsprosjekter, forvaltning og vedlikehold.

– 2017 blir året vi skal investere i produktutvikling for å gi våre kunder enda bedre verktøy for å styre sin eiendomsvirksomhet. Nå med en egen administrasjon har vi bedre forutsetninger for å levere eiendomskompetanse på høyeste nivå, avslutter Korsen.

Powered by Labrador CMS