EIENDOMSTEAM: Fra venstre Odd Hoen Sevje, Julian Farner-Calvert, Maria Hoff og Anders Bergsaker.

First House styrker eiendomsteamet

– Politikken blir stadig viktigere for butikken, også i eiendomsbransjen, sier First House-sjef Per Høiby. Han har hentet inn Anders Bergsaker og Maria Hoff for å styrke eiendomsteamet i First House.

Publisert

Rådgivningsfirmaet opplever at stadig flere eiendomsutviklere trenger råd og bistand, og styrker derfor eiendomsteamet. Tidligere byrådssekretær for byutvikling i Oslo, Anders Bergsaker blir partner i First House og vil lede selskapets satsing på eiendomssektoren. Han kommer fra Burson (tidligere Gambit Hill+Knowlton), hvor han har vært fagansvarlig for eiendom.

First House har også hentet inn tidligere næringssjef i Lillestrøm kommune, Maria Hoff. Hun blir assosiert partner for en periode og har erfaring fra politikken som statssekretær i barne- likestillings og inkluderingsdepartementet, vært rådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe innen energi og klima og rådgiver i NHO innenfor samme tema.

– Politikken blir stadig viktigere for butikken, også i eiendomsbransjen. Vi merker en økende pågang fra eiendomsutviklere som har behov for hjelp i reguleringsprosesser og planutvikling, sier administrerende direktør Per Høiby i First House.

– First House har Norges sterkeste miljø innenfor strategisk kommunikasjonsrådgivning. Selskapet har oppnådd mye for sine kunder gjennom bransjeinnsikt, kreative ideer og politiske rådgivning. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Bergsaker.

– Helhetlig by- og stedsutvikling handler om alt fra energibruk, mobilitet og nye teknologiske løsninger, i tillegg til selve byggene. Jeg tar med meg erfaring fra både politikk og kommunal sektor og ser frem til å kunne bistå eiendomsutviklere i ulike faser av prosjektene deres, sier Hoff.

Eiendomsbransjen opplever stadig flere krav til medvirkning og at dialog med kommuneadministrasjonen og politisk ledelse er blitt mer omfattende. Bærekraft er også blitt viktigere.

– Byutvikling engasjerer. Og langt fra bare i Oslo. Vi har kunder spredd over hele landet. Engasjement er bra, men det krever også bedre kommunikasjon fra eiendomsutviklerne. Bergsaker og Hoff har nettopp denne nødvendige spisskompetansen som skal til for å få gjennomslag, sier Høiby.

I tillegg til Bergsaker og Hoff, består eiendomsteamet til First House blant annet av Julian Farner-Calvert, tidligere statssekretær og byrådssekretær i Oslo, samt Odd Hoen-Sevje, som var rådgiver for Erna Solberg ved statsministerens kontor og på Stortinget.

Powered by Labrador CMS