INNGÅR AVTALE: F.v. Fridtjof Woldsdal Glorvigen, forretningsutvikler i Entra, Nina Volstad, produktansvarlig i Carrot, Jon Erik Medhus, kommersiell ansvarlig i Carrot og Emilie Marley, miljørådgiver i Entra.

Carrot landet avtale med Entra

Entra har signert en rammeavtale med Carrot for å minimere restavfall og øke sorteringsgraden i eiendommene.

Publisert

Med det nye samarbeidet vil Entra levere bedre kundeopplevelser og styrke satsingen på bærekraft.

Carrot skal bistå Entra med å minimere restavfall, øke sorteringsgraden i eiendommene og sørge for at Entras leietakere får reelle data til egen avfallsrapportering.

Carrot har de siste årene etablert seg som markedsleder med sin løsning for avfallsdata på leietakernivå. De har flere av landets største eiendomsselskaper på kundelisten. Kommersielt ansvarlig i Carrot, Jon Erik Medhus, har stor tro på samarbeidet med Entra

– Entra er et forbilde for hele bransjen når det gjelder både forvaltning og bærekraft. Vi gleder oss til å hjelpe dem på veien mot å bli klimanøytrale og er stolte over tilliten de viser oss og produktet vårt, sier Medhus.

Entra har ambisjoner om å lede an i utviklingen av miljøledende og fremtidsrettede kontormiljøer og ønsker å samarbeide med selskaper som kan bidra til dette. Entra vil derfor gjøre Carrot sin løsning for avfallsdata tilgjengelig for sine leietakere, sammen med andre tjenestetilbud.

– Vi jobber systematisk med å teste og rulle ut nye teknologiske løsninger som kan hjelpe oss å drive smartere og mer miljøvennlig. Dette er noe av det som gjør eiendommene våre attraktive for dagens som morgendagens leietakere, sier Emilie Marley, miljørådgiver i Entra.

Samarbeidet med Carrot startet med en vellykket pilot på Entras hovedkontor i 2023. Siden har Entra opplevd en økende etterspørsel fra leietakere som har behov for sine egne avfallsdata til blant annet Miljøfyrtårn- og CSRD-rapportering.

– Vi har det siste halvannet året innført Carrot sin løsning på noen utvalgte eiendommer, og tilbakemeldingene fra våre leietakere har vært svært gode. Nå ser vi frem til å gi enda flere av våre kunder tilgang på Carrot sitt verktøy som vil gi dem et mer bevisst forhold til hva slags avfall de produserer og hvordan de kan redusere mengden usortert avfall, sier Marley.

Carrot og Entra planlegger en videre utrulling i Entras eiendomsportefølje som i hovedsak består av kontoreiendommer og utgjør ca. 1,3 millioner kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS