Administrerende direktør i Fazer Food Services, Sidsel Rygh Trodal, er fornøyd med utviklingen.

Åpner 13 nye «kantiner» bare i høst

Det koker hos Fazer Food Service om dagen. Bare i høst åpner de 13 nye personalrestauranter.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har en god utvikling med tanke på nysalg og nyetableringer. Dette gjelder landet generelt, men spesielt i Bergen, sier administrerende direktør i Fazer Food Services, Sidsel Rygh Trodal.

Vokser med 10

Selskapet kommer i løpet av perioden august til og med oktober til å åpne hele 13 nye personalrestauranter. I Bergen har de blant annet åpnet en kantine i Motorhallen hos GC Rieber, Have a Java hos Grieg i Grieg Gaarden, samt på den nye Kunst og designhøgskolen. Sist ut var at de også ble kantinedriver hos Frydenbø på Damsgård.

– Vi er fornøyd med utviklingen det siste året, spesielt i Bergen, hvor veksten vår har vært god, sier Rygh Trodal.

For resten av landet har utviklingen ikke vært fullt så god som Rygh Trodal hadde håpet på.

– Vi har fått en del nye kontrakter, men vi har også mistet noen. Samlet driver vi nå cirka 130 personalrestauranter, mot 120 på samme tid i fjor, sier Rygh Trodal.

Mistet Statoil i Stavanger

I Oslo har de blant annet tatt over driften av kantinen hos Kripos og på Glassmagasinet, samt på nyåpnede Vålerenga stadion. Den nye storstuen, Infility Arena, åpnet dørene i september, etter å ha blitt godkjent av Oslo Bystyre i 2014.

Også i Stavanger åpner de nye restauranter og Samlet snakker vi om fire nye. Her har imidlertid tapet av en større Statoil-kontrakt påvirket negativt.

– Statoil har besluttet å samle sine aktiviteter i ett bygg, og det var ikke i det bygget hvor vi hadde driften. Dermed faller denne kontrakten bort for vår del, sier Rygh Trodal.

Powered by Labrador CMS