FULLT HUS: Det var 200 UiN-medlemmer på sist ukes treff på Trekanten i Oslo, hvor AART sto for innholdet.

UiN-medlemmene fikk innblikk i arkitektenes verden

Hele 200 medlemmer i Ung i Næringseiendom stilte opp da årets siste treff for året ble avholdt. Nå ser foreningen frem mot sitt tiårsjubileum på den gamle amerikanske ambassaden.

Publisert

Arkitektfirmaet AART var vertskap for årets fjerde og siste UiN-treff på Trekanten i Oslo. Etter å ha gitt en kjapp presentasjon av selskapet, fikk UiN-medlemmene en innføring i begrepene, prosessene og stegene som preger arkitektenes arbeidshverdag.

Daglig leder og partner Susanne Joys ledet det faglige opplegget, med spesielt fokus på plansaker og byggesaker og en rekke eksempler på store og små prosjekter. Joys fikk hjelp av sine kolleger Linn Brekke Slattum og Kristine Månsson.

Treffet hos AART var det første UiN-treffet hos et arkitektfirma.

– Dette temaet er kanskje litt på siden av hva dere har pratet om tidligere, men vi tror det er viktig å forstå hvorfor bygge- og plansaker tar så mye tid, og hvor mye og mange som skal til for å få et bygg opp å stå. Jeg tror at ved å ha en felles forståelse av hva som skal til, og hvilket ansvar myndighetene har, så får vi bedre prosesser og dialog i fremtiden. Vi er takknemlige for muligheten, utrolig gøy å få mulighet til å snakke med så mange unge lovende i bransjen, sier Joys.

Etter der faglige påfyllet, ble det sosialt påfyll for UiN-medlemmene.

– Historisk er det store eiendomsaktører som inviterer medlemmene våre til treff. Vi har lenge ønsket å arrangere nettverkstreff, og vi er svært fornøyde og takknemlige for at vi endelig fikk til dette med AART, sier styret i UiN.

Nå retter UiN fokuset videre mot den gamle amerikanske ambassaden, og sitt 10-års-jubileum. Invitasjonen gikk ut tirsdag i sist uke, og på 40 sekunder var plassene til konferansen revet vekk. Det blir storstilt feiring, spennende foredrag, og etterfest med opp mot 500 deltakere.

 

 

 

Powered by Labrador CMS