Michael Jr. Mortensen.

Ny direktør i Estate Media Danmark

– Jeg ser frem til å sette mitt preg på selskapet i enda større grad, sier Michael Jr. Mortensen.

Publisert Sist oppdatert

Danmarks ledende medieselskap for eiendomsbransjen får ny administrerende direktør. Valget har falt på 44 år gamle Michael Jr. Mortensen, som har vært en del av selskapet siden 2012.

Mortensen kommer fra en stilling som CCO i Estate Media med ansvar for alle kommersielle produkter og samarbeid.

– Det er en stor glede at Michael har tatt på seg ansvaret for å stå i spissen for Estate Media i en periode hvor markedet riktignok er turbulent, men hvor det også er et stort kunnskapsbehov. Jeg er sikker på at han har viljen, ferdighetene og ideene til å utvikle Estate Media videre i det danske markedet, sier Jan Erik Pedersen, styreleder i Estate Media i Danmark.

Mortensen ser frem til den nye rollen i selskapet.

– Jeg kjenner media, bransjen og virksomheten, så jeg tror jeg har et godt utgangspunkt for å fortsette den positive utviklingen som jeg, mine kolleger og resten av ledergruppen har banet vei for de siste årene. Jeg ser veldig frem til å sikre at vi fortsetter å være den ledende plattformen for kunnskap i eiendomsbransjen, sier Mortensen.

Estate Media Danmark har hatt en positiv utvikling de siste årene.

– Jeg skal bruke den neste tiden på å sette meg inn i min nye rolle. Selv om jeg har vært en del av Estate Media i mange år, er det selvsagt noe helt annet å måtte ta de avgjørende avgjørelsene selv, og jeg ser frem til å sette mitt preg på selskapet i enda større grad, sier Mortensen.

De siste snart to årene har Estate Media blitt ledet av en ledergruppe bestående av Mortensen i samarbeid med sjefredaktør, gründer og tidligere eier Kamilla Sevel og konferanseleder Kim Plesner. Det samarbeidet vil fortsette.

– Jeg er sikker på at Michael er rett person til å lede Estate Media fremover. Jeg var med på å ansette Michael tilbake i 2012, og vet at han har bygget opp en dybdeinnsikt og et stort nettverk i den danske eiendomsbransjen. Jeg ser frem til å være med på den videre utviklingen og fortsette det tette samarbeidet, sier Kamilla Sevel.

Ledelsen i Estate Media vil også i fremtiden inkludere såvel Michael Jr. Mortensen som Kamilla Sevel og Kim Plesner.

– Jeg gleder meg til å fortsatt ha ansvar for planleggingen av våre konferanser, hvor flaggskipene er store arrangementer som Eiendomsdagene og Næringsarenaen. Det er betydelig interesse for å søke kunnskap og nettverk i eiendomsbransjen, og med Michael i spissen er det virkelig gode muligheter for oss til å utvikle det videre, sier Kim Plesner.

Estate Media ble grunnlagt i 2008 og er i dag Danmarks viktigste uavhengige medieselskap for eiendomsbransjen. Estate Media publiserer Estate Magasin på trykk 5 ganger i året, det engelskspråklige Estate Nordic Magazine og leverer daglige nyheter på denne siden.

På estatekonference.dk lanseres det jevnlig konferanser, og på årsbasis står Estate Media bak ca. 20 arrangementer, hvorav de største er flaggskipkonferansene Ejendomsdagene, Boligdagene, New Nordic Lounge og Business Arena. Estate Media har 12 ansatte, og eies av det svenske mediekonsernet Bonnier News.

Powered by Labrador CMS