TRANSAKSJONSMARKEDET I LOMMA: Analysesjef Øyvind Johan Dahl og daglig leder Jon Harry Dahlberg Årstad vil gi eiendomsbransjen transaksjonsmarkedet rett i lomma.

Newsec lanserer transaksjonsapp

Newsec har lansert en egen transaksjonsapp for eiendomsbransjen.

Publisert

Tidligere har Newsec utviklet verktøyet Newsec Maps, en dataplattform for næringseiendom som gir beslutningsstøtte til investorer, forvaltere, banker og advokater. Selskapet selger tjenesten og Newsec Maps er skilt ut som et eget selskap, Nå lanserer Newsec en app for eiendomstransaksjoner.

Tjenesten er gratis og skal gi brukerne tilgang på eiendomstransaksjoner i Norden og Baltikum. Ifølge Newsec skal appen gi tilgang på data om landene, byene og segmentene.

– Det er en transaksjonsapp som gjør at du har hele markedet i lomma 24/7. Og med pushvarsler som skal holde deg oppdatert på markedet, sier analysesjef Øyvind Johan Dahl i Newsec til Estate Nyheter.

I tillegg har appen linker til analyser på Newsecs hjemmesider og en rekke makrotall.

Et øyeblikksbilde av appen viser at Newsec har talt opp norske transaksjoner for 5,4 milliarder euro så langt i 2024, og transaksjoner verdt 835,7 millioner euro i tredje kvartal.

Powered by Labrador CMS