SATSER I ENGLAND: Kris Riise og hans Unloc har vunnet storavtale i England og vil øke satsingen.

Unloc med gjennombrudd i England

Unloc har landet en stor avtale i England om å levere digitale nøkkelløsninger til 14.500 boliger.

Publisert

Det er i løpet av de neste 12 månedene at Unloc skal levere sine digitale løsninger til Eastlight Community Homes, som er et boligkooperativ i Øst-England. Etter et vellykket pilotprosjekt skal Eastlight Community Homes nå rulle ut de digitale nøkkelløsningene, som innebærer at man slipper fysiske nøkler, til alle sine 550 leilighetsblokker med til sammen 14.500 boliger.

Beboerne i boligene vil kunne bruke Unlocs digitale løsning gjennom en app på mobiltelefonen. Eastlight Community Homes testet ut Unloc for 60 blokker, og resultatene var lavere driftskostnader, økt effektivitet og fornøyde tilbakemeldinger fra både beboere og ansatte.

Eastlight anslår at denne nye teknologien vil spare over 300.000 pund i årlige arbeidskostnader, over 500 kjørte miles av bare ett team hvert år, 34 prosent besparelser i driftskostnader og bedre sikkerhet.

Unloc, som ble grunnlagt for syv år siden i Oslo, har utviklet programvare som gjør det mulig for bygningseiere og leietakere å ikke lenger ha behov for fysiske nøkler, noe som gjør låseprosessen fullstendig digital.

Selskapet har hatt sterk vekst i Skandinavia de siste årene og bringer nå sin digitale teknologi til Storbritannia. Unloc representerer nå Skandinavias største nettverk for nøkkelfrie løsninger, og åpner dører en million ganger hver måned.

– Det har vært fantastisk å se forskjellen det har gjort for Eastlight, og de praktiske og kostnadsmessige fordelene denne teknologien har levert. Vårt mål de kommende månedene og årene er å øke vår tilstedeværelse i det britiske markedet, og vi snakker for tiden med et bredt spekter av bygningseiere, boligeiere, studentboligoperatører, BTR-selskaper, boligforeninger og kommersielle utleiere, sier Kris Riise, administrerende direktør i Unloc

– Ved å bruke denne teknologien transformerer vi måten vi får tilgang til våre bygninger. Da noen trengte tilgang til en bygning, som en renholder eller for en brannsikkerhetsinspeksjon, fikk vi stadig vekk problemer med nøkkelsafen, som feil koder eller manglende nøkler og brikker. Dette var forstyrrelser i driften og utgjorde risikoer. Pilotprosjektet var veldig vellykket, og vi er veldig spente på å introdusere denne teknologien til alle våre hjem så snart som mulig, sier Charlotte Todd, Executive Property Director i Eastlight Community Homes.

Powered by Labrador CMS