AVTALE: Hildur Smaradottir, daglig leder i Defigo, kan glede seg over at selskapets videoporttelefon nå selges i B&H-butikkene.

Internasjonalt gjennombrudd for Defigo

Proptech-selskapet Defigo har inngått et distribusjonssamarbeid med den amerikanske tech-retail-giganten B&H.

Publisert

Defigo, som leverer digitale porttelefoner og adgangsløsninger, er i full gang med den internasjonale satsingen. Nå har selskapet fått på plass et partnerskap med det verdenskjente elektronikkvarehuset B&H, som har en årlig omsetning på 5 milliarder kroner.

Partnerskapet med B&H vil gjøre Defigos videoporttelefon lett tilgjengelig for amerikanske kunder.

– Det er en stor milepæl for oss å ha landet denne samarbeidsavtalen med B&H. Partnerskap med en anerkjent retail-leverandør markerer et vendepunkt for Defigo i USA, og understreker tilliten partnere og kunder har til vår visjon og våre fremtidsrettede produkter, sier Hildur Smaradottir, daglig leder i Defigo.

B&H opplever en økende etterspørsel etter digitale sikkerhetsløsninger i USA, og har på bakgrunn av dette utvidet produktsortimentet til å inkludere Defigo for å imøtekomme kundenes behov for toppmoderne teknologi.

Defigos VP of Sales i USA, Umair Ahmed.

Defigo tilbyr videoporttelefon med høyoppløselig touch-skjerm og integrerte digitale adgangstjenester som nett- og skybasert administrasjonsportal for bygningsadministratorer, og mobilapp for nøkkelfri tilgang. Løsningen integreres sømløst med heis, garasjeporter og flere populære adgangskontrollsystemer.

Defigos produkter er allerede tilgjengelige i B&H-butikker og på B&H sitt nettsted.

Defigo har hovedkontor i Oslo, Norge og kontor i New York, USA.

Powered by Labrador CMS