Karriere:

MVA-EKSPERT: Camilla Hammer Solheim har meldt overgang fra BAHR til Thommessen.

Profilert MVA-advokat bytter beite etter 19 år. – Ønsket å utforske nye muligheter

Camilla Hammer Solheim har lang erfaring fra arbeid med merverdiavgift, særlig relatert til eiendomsbransjen. Nå blir hun en del av Advokatfirmaet Thommessen, som Specialist Counsel knyttet til MVA.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ønsket nå å utforske nye muligheter, og Thommessen har et stort og solid miljø innen avgiftsrett. Jeg ser derfor frem til å ta fatt på nye utfordringer her. Førsteinntrykket er at miljøet er godt, og at man jobber sterkt sammen i team, sier hun innledningsvis.

Solheim har tidligere jobbet mye med merverdiavgiftsspørsmål innen eiendom, med et spesielt fokus på eiendomsutvikling, strukturering, transaksjoner og leiekontrakter. I tillegg har hun bistått med en rekke mva- problemstillinger knyttet til andre felt, som finans, kapitalforvaltning, import og eksport, samt handel generelt, både i forbindelse med rådgivning, bokettersyn/klagesaker og rettssaker

– Jeg har bred erfaring med mva-relaterte spørsmål i alle sektorer og næringer. I Thommessen kommer jeg til å fortsette å jobbe med mange av de samme områdene som tidligere, og forventer å håndtere de løpende oppgaver som dukker opp.

– Avgiftsrett berører jo nesten alle områder, så i praksis kommer jeg til å jobbe bredt, med bistand på tvers av avdelingene i Thommessen – og det ser jeg frem til, legger hun til.

19 år i BAHR

Solheim startet sin advokatkarriere som skattejurist i MVA-avdelingen i Skattedirektoratet. Deretter meldte hun sin overgang til BAHR, der hun har tilbragt de siste 19 årene – fra 2019 som Specialist Partner.

Denne uken har hun hatt sine første dager hos Thommessen.

– Vi er veldige glade og stolte over å ha fått Camilla med på laget. Det at Camilla velger å gå til oss ser jeg som en bekreftelse på at vi har oppnådd en ledende posisjon i markedet, sier Bjørn Christian Lilletvedt Tovsen, som leder Thommessens avgiftsteam.

Han avslutter slik:

- Vi er nå blitt et stort team med kapasitet til å håndtere det stadig voksende omfanget av avgiftsrettslige oppdrag, og jeg ser frem til å videreutvikle teamet og vår kompetanse på dette området sammen med Camilla fremover.

Powered by Labrador CMS