Annonsørinnhold

NY HVERDAG: Regnskapssjef Tone Skjervø og IT-sjef Silje Pettersen i Reitan Eiendom har fått en ny hverdag med bransjeløsningen fra Xledger og Fazile.

Den nye bransjeløsningen for eiendom

På åtte måneder har Xledger og Fazile satt en ny standard for økonomi- og eiendomsforvaltning i ett av Norges største eiendomsselskaper, Reitan Eiendom.

– Vi har vokst kraftig gjennom kjøp av store eiendomsporteføljer, og ledelsen har ambisjoner om ytterligere vekst, sier Tone Skjærvø.

Hun er regnskapssjef i Reitan Eiendom, et av Norges største eiendomsselskaper. Selskapet har ekspandert kraftig de siste årene, etter å ha blitt kåret til Norges 13. største eiendomsaktør i 2021.

 For å håndtere denne veksten har selskapet innført Xledger som ERP-system og Fazile som eiendomsforvaltningssystem. Begge systemene er skybaserte og danner en moderne plattform som rigger Reitan Eiendom for fremtidig vekst.

Hva kreves for å lykkes i økonomiskyen? Meld deg på vårt webinar.  

Moderne plattform for vekst

Regnskapssjef Tone Skjervø

Regnskapssjef Tone Skjærvø og IT-sjef Silje Pettersen er svært fornøyde med resultatene.

– Vekst krever robuste systemer som gir full oversikt over økonomien og stor grad av automatikk. Gjennom effektive regnskapsprosesser kan vi ha fokus på kvalitet og sørge for at vi har stålkontroll på tallene, fastslår Skjærvø.

Effektiv administrasjon og skalerbarhet

Reitan Eiendom har tre forretningsområder og en rekke datterselskaper. Effektiv organisering og struktur er derfor avgjørende for suksess. Xledger, som er bygget for å håndtere komplekse selskapsstrukturer, har vist seg å være et svært effektivt verktøy.

– Menneskene er vår viktigste ressurs, og vi skal ikke bruke tid på unødvendige manuelle oppgaver. Skalerbarhet er også viktig i alle våre IT-systemer, og Xledger oppfyller dette kravet godt, sier IT-sjef Silje Pettersen.

Systemets konfigurasjonsmuligheter gir nødvendig fleksibilitet, og det krever kun noen få tastetrykk å opprette en ny selskapsenhet. Denne arver automatisk innstillingene fra enheter høyere opp i hierarkiet, noe som effektiviserer prosessene ytterligere.

Les mer om Xledger: Økonomisystemet for eiendomsbransjen 

Automatisering og forenkling

Xledgers fokus på forenkling og automatisering har redusert tiden Reitan Eiendom bruker på manuelle regnskapsprosesser.

– Vi kan utføre MVA-rapportering og bankavstemming automatisk med få tastetrykk på tvers av mange selskaper i konsernet. Dette har resultert i betydelig tidsbesparelse, sier Skjærvø – og peker på at det kun er ett eksempel.

Hun er raskt til å trekke frem et annet:

– Et eiendomskonsern har gjerne mange selskaper og det er viktig å kunne utføre oppgaver på tvers av enheter, sier Skjærvø.

Økt popularitet i eiendomsmarkedet

De siste årene har flere store eiendomsselskaper i Norge valgt å gå over til Xledger. Selskapet har nå stadig flere av de aller største eiendomsselskapene som kunder, inkludert Scala, Backe, Fearnley, og mange flere.

Eiendomsforvalteren Malling & Co har tidligere uttalt at overgangen til Xledger var som å gå fra go-cart til Formel 1 på kun tre måneder. Les mer om dette. 

Dette vitner om den betydelige forbedringen Xledger kan gi.

Mannen bak er Geir Hagelid og Xledger sitt eiendomsteam som bistår kundene med å forstå verdien av Xledger. Han er stolt av hvordan Xledger sammen med Faziles Lars Gaden har skapt en ny hverdag for Reitan Eiendom.

– Xledger og Fazile er sammen den beste bransjeløsningen som finnes for eiendomskunder i dag, sier Gaden.

For Reitan Eiendom kjørte de to for første gang en koordinert implementeringsprosess for de to systemene.

– Prosjektet setter en ny standard for hvordan du kan fornye din økonomistyring og eiendomsforvaltning. Xledger og Fazile er hver for seg ledende systemer, men sammen dekker vi hele verdikjeden hos kundene, sier Geir Hagelid.

Hva kreves for å lykkes i økonomiskyen? Meld deg på vårt webinar.

Ny standard for økonomi- og eiendomsforvaltning

Silje Pettersen i Reitan Eiendom

For Reitan Eiendom har implementeringen av Xledger og Fazile satt en ny standard for hvordan økonomistyring og eiendomsforvaltning kan fornye en virksomhet. Ved å kombinere de to ledende systemene dekker de hele verdikjeden for kundene.

– Nå har vi fått en mer modernisert arkitektur der all kjernefunksjonalitet leveres fra to standardsystemer. Dette krever færre integrasjoner, forenkler arkitekturen og gjør det enklere å implementere og vedlikeholde løsningene, sier Pettersen.

Reitan Eiendom er nå godt posisjonert for fremtiden med en digital ERP-plattform som gir kontinuerlig tilgang til ny funksjonalitet og sikrer at systemene alltid er oppdaterte.

 Xledger: Økonomisystemet for eiendomsbransjen 

 

Powered by Labrador CMS