Utvikling:

SATSER MER I DRAMMEN: - Vi ser frem til et godt samarbeid med både administrasjonen og politikere, sier Kim Alexander Larsen fra SPG.

SPG kjøper ny utviklingseiendom på Hotvet i Drammen

Planlegger for opptil 120 boliger på området som i dag inneholder industri og parkering.

Publisert Sist oppdatert
115-120 BOLIGER: Etter planen skal det bli en kombinasjon av leiligheter og rekkehus.

- Scandinavian Property Group (SPG) forsterker sin posisjon som en stor utvikler i Drammen med ny utviklingseiendom på Hotvet i Drammen. Tomten er en del av utviklingen langs elvebredden i Drammen og vil komplementere og forskjønne området, skriver SPG i en pressemelding.

Det er planlagt ca 115-120 boliger, en kombinasjon av leiligheter og rekkehus. Området er i dag industri og parkering.

Området ligger rett vest for det gamle sykehuset med kort avstand til både by og elv. Det er både skole, barnehage og park i nærområdet. Tomten ble førstegangsbehandlet 27. juni i år og antas vedtatt detaljregulert innen nyttår.

Salgsstart fra høsten 2025

- Etter dette kjøpet har SPG ca. 1650 boliger under utvikling i Drammen, og vi ser frem til et godt samarbeid med både administrasjonen og politikere, for å skape et nytt attraktivt boligprosjekt som vil tiltrekke seg ytterligere innbyggere til Drammen, sier Kim Alexander Larsen fra SPG.

- Vi planlegger salgsstart av leilighetene på Hotvet høsten 2025, og vi ønsker å skape et nabolag hvor det er godt å bo. Her skal det være bolig for alle både unge, familier og godt voksne.

- Vi har allerede kommet i gang med samarbeidet med Drammen kommune og vi ser frem til å kunne tilby markedet effektive og moderne leiligheter i et område som står foran en meget spennende utvikling de neste årene, avslutter Larsen.

Advokatfirmaet Selmer var juridisk rådgiver i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS