Annonsørinnhold

Andreas Caspari, Sales Manager i Visma Property Solutions AS

– Det er lenge siden vi har onboardet så mange nye kunder som det vi gjør nå

Nye Fenistra gir eiendomsselskapene den beste kombinasjonen av fleksibilitet og effektivitet kombinert med moderne teknologi og brukergrensesnitt. Den nyeste versjonen representerer et betydelig fremskritt ved å tilby tilpassede verktøy som møter dagens forvaltningskrav.

Nye Fenistra - En Game-Changer for eiendomsforvaltere.
Fenistra har forbedret arbeidsflyt for våre brukere ved å kombinere et intuitivt grensesnitt med avanserte verktøy for analyse, rapportering, og forvaltning av kontrakter. Vi har ikke bare forenklet de daglige oppgavene for eiendomsforvaltere, men har også gitt dypere innsikt og bedre kontroll over porteføljer, noe som har resultert i en voksende kundebase og positiv brukertilbakemelding.

– Den økende kundebasen og de entusiastiske tilbakemeldingene fra nåværende brukere bekrefter at Fenistra tilbyr markedsledende løsninger som møter og overgår forventningene. Det er lenge siden vi har onboardet så mange nye kunder som det vi gjør nå, og dette er kunder av alle størrelser. Fra de minste til de aller største eiendomsselskapene i Norge sier Andreas Caspari, Sales Manager i Visma Property Solutions AS 

Les også om Frydenbø Eiendom sin erfaring her:

Kontinuerlig vekst og ekspansjon 
For å støtte den voksende etterspørselen, har vi i Visma Property Solutions besluttet å utvide teamet ved å ansette flere utviklere. Dette representerer ikke bare en investering i produktet, men også en forpliktelse til våre kunder ved å sikre kontinuerlig innovasjon og support, kan Frida og Joakim fortelle.

Joakim Howlid, Head of Research and Development og Frida Arnesen Aamot, Product Manager i Visma Property Solutions AS

Slik forbedrer Fenistra administrasjonen av eiendommer

Et intuitivt brukergrensesnitt forenkler navigasjon og administrasjon av eiendomsporteføljer, slik at du raskt kan komme i gang med minimal opplæring. Dette bidrar til en smidigere daglig drift og frigjør tid gjennom automatisering av tidligere tidkrevende prosesser, samtidig som det reduserer risikoen for menneskelige feil. Avanserte dashboards og rapporteringsverktøy gir dype innsikter i porteføljens ytelse, noe som legger til rette for datadrevne beslutninger og styrker strategisk planlegging.

Kontraktshåndtering blir betydelig enklere, fra opprettelse til overvåking av leiekontrakter. Du kan dermed fokusere mer på strategiske aspekter fremfor administrativt arbeid. Systemet er designet for å vokse med dine behov og skalerer enkelt fra små til store porteføljer. Dette gjør løsningen til en verdifull langsiktig investering for din virksomhet.

Enkel integrasjon med andre nøkkelsystemer og applikasjoner gir deg et helhetlig system som ikke bare møter dagens krav, men også forenkler daglig drift og bidrar til en mer effektiv forvaltning av dine eiendomsporteføljer.

Sikkerheten er høyt prioritert, og kontinuerlige oppdateringer sørger for at du alltid er oppdatert på bransjens utvikling.n

I korte trekk er Fenistra mer enn bare et programvaresystem; det er en partner designet for å forenkle og forbedre måten eiendomsforvaltning utføres på.

For mer informasjon, besøk vår nettside HER 

Vi er klare for å hjelpe deg med utgangspunkt i din bransje og dine behov. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Tilbakeblikk

For de som ønsker en dypere forståelse av Fenistras kjernefunksjoner og fordeler, anbefaler vi å ta en titt på våre tidligere publikasjoner:

Dette må du ha oversikt over i egen eiendomsportefølje

Fenistra tar brukeropplevelsen til neste nivå. Les mer om dette. 

Om Visma Property Solutions AS:

Forenkler driften, øker lønnsomheten, reduserer risikoen!

Visma Property Solutions er en del av Visma konsernet, et ledende nordisk selskap innen programvare og tjenester for bedriftsadministrasjon. Vi har spesialisert oss på løsninger for eiendomsforvaltning og eiendomsadministrasjon.

Vi tilbyr et økosystem av løsninger som dekker forretningskritiske prosesser for eiendomsselskap og tilknyttede virksomheter. Eiendom som leies ut, skal forvaltes i våre løsninger; vårt mål er å være markedsledende ved å tilby de mest attraktive løsningene!

Informasjon, styrings- og beslutningsverktøy som hjelper forvalter, eiendomsbesittere, næringsmegler, eiendomsutvikler av næringseiendom.

 

 

Powered by Labrador CMS