Karriere:

SENTRAL ROLLE: Hanne Boge har jobbet med transaksjonene til OBOS Eiendom og får nå et klarere ansvar for transaksjonene i selskapet.

Hun blir transaksjonsansvarlig i OBOS Eiendom

Etter å ha vært en sentral bidragsyter i flere viktige transaksjoner, rykker Hanne Boge opp fra forretningsutvikler til transaksjonsansvarlig i OBOS Eiendom.

Publisert

– I en tid hvor markedet gjør det utfordrende å igangsette byggeprosjekter, er det desto viktigere å sikre byggeklare tomter ved erverv og regulering. I tillegg er det viktig å frigjøre kapital fra tomter som ikke ligger i OBOS Eiendom sitt strategiske nedslagsfelt. Med Hannes iver og ekspertise innen transaksjoner er det naturlig å spisse arbeidsoppgavene og tilpasse tittel etter dette, sier Adrian Finvold, leder for akkvisisjon og utvikling.

Hanne Boge er utdannet siviløkonom fra NHH og har erfaring fra BDO som revisor. Hun startet i OBOS Eiendom i august 2022 i avdelingen for akkvisisjon og utvikling. Hun har spilt en sentral rolle i alle transaksjoner i selskapet, og blant annet jobbet med salget av Østre Akervei 24c til Norsk Datalager AS og salget av 50 prosent av aksjene til OBOS Eiendom i Fanteria AS i Bergen.

Prosessene starter ofte med en grundig verdivurdering av eiendom og vurdering av utviklingsmuligheter, før forhandlinger med potensielle kjøpere settes i gang.

– Raske prosesser og korte frister er både utfordrende og motiverende. Selv om forhandlingene tidvis kan være krevende, gir det stor tilfredsstillelse når avtalen er signert. Sammenlignet med reguleringsprosesser, som kan være langvarige, er transaksjonsprosesser både intensive og spennende, sier Boge

Boge forteller at hun opplever at OBOS Eiendom har gitt henne mulighet til å spesialisere seg på dette fagfeltet:

– Jeg har hatt muligheten til å kunne påta meg ansvar og jobbe tett med eksperter i organisasjonen. Jeg lærer veldig mye – hele tiden, sier Boge.

Fremover skal Boge fortsette som tidligere, men skal ha et enda mer spisset fokus på kjøp og salg. Hun ser frem til å bidra til økt profesjonalitet gjennom mer forutsigbare og effektive prosesser, samt å intensivere arbeidet med å identifisere nye muligheter i markedet.

– OBOS Eiendom har en viktig rolle både som konsernets base for næringseiendommer og som tomtebank for utviklings- og konverteringseiendom. Som f.eks kan bli til boliger for medlemmene våre i fremtiden.

 

Powered by Labrador CMS