HENTER TOPPFOLK: Proptech Norways daglige leder Daniel Butenschøn har hentet flere internasjonale toppnavn til Proptech Summit.

KI-fokus på Proptech Summit

Neste uke arrangeres Proptech Summit, med ekstra fokus på løsninger for eiendomsbransjen innenfor kunstig intelligens og smartere bruk av energidata.

Publisert

Det er Proptech Norway som arrangerer årets store tech-begivenhet for eiendomsbransjen, Proptech Summit, onsdag den 25. september på Mesh på Youngstorget. Daglig leder Daniel Butenschøn forteller at 500 mennesker stimler sammen under Oslo Innovation Week for å snakke om eiendomsteknologi som kan regnes hjem.

– Vi samler vårt internasjonale eiendomsfolk, investorer og teknologigründere til den syvende Proptech Summit på Mesh Youngstorget. Vi er kry av miksen vår av folk som deltar på Proptech Summit hvert år. Vi reiser verden rundt på arrangementer om eiendom og teknologi. Så henter vi de største internasjonale navnene til en intim scene i Oslo sentrum – og pakker det inn med førsteklasses nettverking, mat og etter hvert drinks, sier Butenschøn.

Årets summit har fokus på hvordan kunstig intelligens og energidata skaper nye inntektsstrømmer i eiendom. Arrangementet starter med en Proptech til Frokost, deretter kommer britiske Antony Slumbers, som holder onlinekurs om generativ AI i eiendom for mange av Europas største eiendomsselskaper. Australske Nikki Greenberg er en anerkjent innleder og konsulent om endringsledelse og AI for Fortune 500-selskaper.

- Vi gleder oss også til å se Kahoot-gründerne Johan Brand og Jamie Brooker, nå partnere i investeringsselskapet We Are Human, demonstrere sitt nye rammeverk for å styre selskaper mot en generativ fremtid. Det er et varp, fortsetter Butenschøn.

For de som er opptatt av praktisk proptech er en egen scene dedikert til de som jobber bak veggene, over tastaturene og nede i kjellerne for å gjøre bygg og nabolag bedre og mer effektive.

– Hvem vil ikke ha lavere strømregning og bedre vilkår i banken? Sammen med de flinkeste på dette i Norge, bruker vi flere timer på å dykke ned i energidatarevolusjonen som vil endevende eiendomsbransjen og skape nye inntektsstrømmer samtidig som rapporteringskravene for energimerking blir stadig strengere, sier Butenschøn.

– Og så blir det selvsagt en kavalkade av spennende proptechselskaper som igjen demonstrerer at norsk eiendomsteknologi ligger langt fremme.

Samtidig vil Proptech Summit holde det gående etter at det faglige er over.

– Vi ser på summiten mer som en teknologifestival enn en konferanse, egentlig. Og gjør alt vi kan for å maksimerer nettverkseffekten, i år med en diger Networking Lounge på Mesh og egen app for å følge opp andre deltagere og programmet. Og når kvelden kommer møtes vi alle på Propfest på Pakkhuset, den offisielle etterfesten til Proptech Summits og Oslo Innovation Week, med prisutdelinger og R&B til langt på natt.

Powered by Labrador CMS