BRUKER AI: Bjarte Bratten i KLP Eiendom fikk smaken på mer bruk av Findables plattform etter et prøveprosjekt på en eiendom.

Findable i partnerskap med KLP Eiendom

KLP Eiendom skal effektivisere sine prosesser for dokumenthåndtering og inngår et strategiek partnerskap med proptech-selskapet Finable.

Publisert Sist oppdatert

Etter et pilotprosjekt sammen med Findable, hvor KLP Eiendom håndterte dokumentasjonen for én eiendom, har eiendomsselskapet bestemt seg for å utvide bruken av Findadbles plattform til 14 nye lokasjoner. Samarbeidet med Findable skal adressere en av KLP Eiendoms største utfordringer: Behovet for presis og effektiv sortering av omfattende dokumentasjon på tvers av deres ulike eiendommer.

– Findables plattform og AI-drevne løsning tilbyr den mest effektive måten å få kontroll over vår dokumentasjon på. Gitt omfanget av vår portefølje, er det avgjørende at vi har et pålitelig system på plass for å håndtere det store volumet av dokumenter. Findable leverer akkurat det vi trenger, sier Bjarte Bratten, vedlikeholdsrådgiver i KLP Eiendom.

Findable er en ledende leverandør av AI-drevne dokumentasjonsløsninger for eiendom, for å effektivisere sine prosesser for dokumenthåndtering.

Fredrik Wisløff, daglig leder i Findable, er fornøyd med å ha inngått samarbeid med KLP Eiendom.

– Vi gleder oss stort over å samarbeide med KLP Eiendom. Selskapet er kjent for å legge listen høyt på effektiv operasjonell drift. Ved å utnytte vår AI-teknologi, setter KLP en ny standard for dokumenthåndtering i eiendomsbransjen. Vi ser frem til videre samarbeide, mens de utvider bruken av vår plattform på tvers av sin portefølje, sier Wisløff.

Powered by Labrador CMS