SALG I EUROPA: Ole Henrik Lund (t.v.) er nyansatt i rollen «Sales Europe», her sammen med Kristian Lindstad, konsernsjef i Kvass.

Kvass går internasjonalt og ansetter

Proptech-selskapet Kvass satser i Sverige Danmark og Storbritannia og ansetter Ole Henrik Lund til rollen Sales Europe.

Publisert

– Helt siden starten i 2019, har vi visst at vi før eller siden også skulle satse utenfor Norge, sier konsernsjef Kristian Lindstad i Kvass.

Han ser et taktskifte, både for selskapet og markedet.

– Nyboligmarkedet er fortsatt beintøft, men vi begynner å se tegn til bedring, også utenfor Norge. I tillegg har vi lenge jobbet med å rigge oss for skalerbar vekst, altså at vi kan vokse mye og raskt uten at vi trenger å konstant fylle på med manuell arbeidskraft. Timingen er god, og vi er klare for å satse, sier Kvass-sjefen.

Kvass leverer programvareløsninger for markedsføring og salg av nybolig. I Norge har selskapet en byråavdeling som leverer skreddersydde leveranser til eiendomsaktører, men i utlandet skal fokuset spisses.

– Vi kaller vekststrategien vår for «selvbetjent nettsalg». En utbygger skal kunne oppdage Kvass, prøve produktene våre, signere kundeavtale og klare å hente ut det fulle potensialet av plattformen vår, uten å måtte snakke med en eneste person. Vi er alltid tilgjengelige for kundestøtte, og hjelper mer enn gjerne, men målet er at kunden skal klare seg selv – og foretrekke å arbeide slik, sier Lindsdtad

Kvass har samtidig ansatt Ole Henrik Lund, som går inn i rollen som Sales Europe. Han har hatt tilsvarende rolle i Compusoft i 17 år.

– Markedsdynamikk og salgsprosesser for mer hands on-kunder i utlandet er eksempler på områder hvor vi mangler rendyrket tyngde, og det er derfor gledelig at vi har fått med oss en ny kollega som er dyktig på akkurat dette. Ole Henrik blir en viktig brikke i utlandssatsningen vår, og vi gleder oss til å se hva han kan få til i utlandet sammen med resten av gjengen i Kvass, sier Lindstad.

– Min oppgave blir først og fremst å bygge sterke relasjoner med kunder og partnere på tvers av Europa, og sikre at Kvass blir førstevalget for eiendomsutviklere som ønsker å effektivisere salgs- og markedsføringsprosessene sine, sier Ole Henrik Lund.

Han hadde sin første arbeidsdag i Kvass mandag 2. september.

Powered by Labrador CMS