VOKSER KRAFTIG: Lars Olav Gaden og Renate Johnsens Fazile har hatt kraftig vekst med sitt skybaserte kontraktsforvaltningssystem.

Fazile på full fart mot 100

Drøye tre år etter oppstarten, er proptech-selskapet cashpositive og på full fart mot 100 kunder for sitt skybaserte kontraktsforvaltningssystem.

Publisert

Ved årsskiftet 2021/2022 lanserte proptech-selskapet Fazile et nytt kontraktsforvaltningssystem. Teamet bak utviklingen av Fazile hadde opplevd et savn i markedet etter et skybasert system med automatiserte prosesser og effektiv forvaltning. Malling, som også har vært med på å bistå i utviklingen av systemet og er på eiersiden, var første kunde som tok det i bruk med sine ca. 3.000 kontrakter.

Etter tre år i markedet forteller Fazile-medgründer og medeier Lars Olav Gaden om et produkt som er blitt tatt godt imot i markedet.

– Nå har vi jobbet oss gjennom en større del av markedet, og vi har opplevd veldig god respons. Vi nærmer oss et tresifret antall kunder, som er målet vi har satt oss, sier Gaden til Estate Nyheter.

Fazile har jobbet mye med å integrere systemer mot de mange ulike økonomisystemene, og har også begynt med integrasjon mot FDV-systemer.

– Våre typiske kunder er selskaper med 5-6 eiendommer og oppover. De jobber mye i Excel og har en dårlig integrasjon mot økonomisystemet. Vi har fått bra traction mot SMB-selskapene, sier Gaden.

Samtidig har det vært viktig for Fazile å skalere kontraktsforvaltningssystemet.

– Vi begynte med den største kunden vi fant med Malling, som var med fra starten. Vi har tatt et segment som ventet på et mer brukervennlig system. Siden vi er fullt ut skybasert, så har vi en god skalerbarhet i plattformen. Vi har også fått inn større kunder som Reitan Eiendom, Nordr, Erla Eiendom m.fl. som kunder, sier COO og medgründer Renate Johnsen i Fazile

Hun har bakgrunn fra eiendomsselskaper som DEAS, Norwegian Property og Malling.

Fazile fokuserer på næringseiendom, men har noen hybridkunder som også driver med både næring og bolig.

– Nå vil vi jobbe videre med veksten. Vi jobber mer med API’ene og vil automatisere mer for gårdeier. Vi vil også gjøre flere kommersielle integrasjoner. Samtidig skal vi ikke være noe økonomisystem, sier Gaden.

Fazile er nå åtte ansatte i Norge. I tillegg er det et utviklingsteam i Ukraina, noe som gjør at selskapet er oppe i 18 medarbeidere.

– Vi er cashpositive, noe som er en milepæl for selskapet i seg selv. Vi skal fortsette å utvikle og lage kule innovative løsninger for forvaltere innen næringseiendom. Kanskje kan vi også gå utenfor Norge etter hvert, men vi skal fokusere på det vi er gode på, sier Gaden.

Powered by Labrador CMS