Henrik Olofson og Magnus Svantegård.

Propstreet styrker styret

Magnus Svantegård går inn styret til Propstreet – den konfidensielle markedsplassen for transaksjoner innen næringseiendom.

Publisert

Med over 25 års erfaring med å bygge digitale tjenester for eiendomsbransjen, skal Magnus Svantegård bidra med verdifull kompetanse mens Propstreet fortsetter å utvikle sin markedsplass.

– Vi er veldig glade for å ønske Magnus velkommen til styret vårt. Hans dype forståelse for å utvikle digitale tjenester for eiendomsbransjen vil være uvurderlig når vi fortsetter å utvide Propstreet, sier Henrik Olofson, administrerende direktør i Propstreet.

Svantegård var tidligere produktsjef i Datscha, hvor han hadde en sentral rolle i selskapets vekstreise. Deretter har han jobbet med investeringer i proptech-selskaper i Stronghold Invest.

– Utfordringen med å digitalisere næringseiendomstransaksjoner har interessert meg helt siden min tid i Datscha. Jeg er imponert over tålmodigheten og besluttsomheten teamet på Propstreet har vist. Det skal bli spennende å være en del av Propstreet og bidra til deres fortsatte reise, sier Magnus Svantegård.

I 2024 har Propstreet nådd en betydelig milepæl ved å kommunisere eiendomstransaksjoner verdt over 20 milliarder SEK, hvorav 5 milliarder SEK bare i september. Siden 2023 har Propstreet etablert sin virksomhet i hele Norden, og fortsetter å vokse raskt i markedet.

Powered by Labrador CMS