KJØPER: Colin Waddell, administrerende direktør, CBRE Norge, styrker teamet ved oppkjøpet av 60 Grader Næringsmegling.

CBRE kjøper 60 Grader Næringsmegling

CBRE har inngått avtale om oppkjøp av 60 Grader for å styrke industri- og logistikksegmentet i Norge

Publisert Sist oppdatert

CBRE har inngått en betinget avtale om å kjøpe 60 Grader Næringsmegling i Norge. 60 Grader har spesialisert seg på transaksjoner og verdivurdering av næringseiendom og boligprosjekter, samt utleie innenfor industri- og logistikksektoren, hvor selskapet i dag er markedsleder. Næringsmegleren er lokalisert i Oslo.

Når avtalen er er fullført, vil oppkjøpet ytterligere styrke CBRE Capital Markets, og leveranser innenfor industri og logistikk i Norge.

Oppkjøpet er betinget av regulatorisk behandling av Finanstilsynet, og forventes ferdigstilt fjerde kvartal.

Etter gjennomføring av transaksjonen vil 60 Graders team på 11 ansatte slutte seg til CBRE. Teamet vil bli ledet av Colin Waddell, administrerende direktør, CBRE Norge og Norden. Simen Torgersen, som i dag er administrerende direktør i 60 Grader, går inn i en ny rolle i CBRE som nestleder i det norske Capital Markets-teamet.

 – I takt med at økonomien fortsetter å bedre seg, ser vi en betydelig vekstmulighet innenfor industri- og logistikksegmentet. Gjennom dette oppkjøpet vil vi kombinere våre team av spesialister for å gi våre kunder et ytterligere forbedret tjenestetilbud. Oppkjøpet viser vår kontinuerlige investeringsvilje for å oppnå strategisk vekst på tvers av kontinentet, sier Marco Hekman, CBRE Divisional President, Advisory Services, Continental Europe.

– Oppkjøpet av 60 Grader vil bidra til å ytterligere styrke våre norske team innenfor transaksjoner, utleie og verdivurdering. Kjøpet vil akselerere vår ambisjon i Norge innenfor rådgivning, megling og forvaltning av næringseiendom. Vi ser virkelig frem til å ønske våre nye kolleger velkommen og introdusere dem for våre kunder, sier Colin Waddell, administrerende direktør, CBRE Norge og Norden.

– CBRE er verdensledende aktør innenfor næringseiendom, og vi gleder oss til å bli en del av deres team. Dette vil gi oss i 60 Grader en mulighet til å ta større del av et marked, hvor leietakere og investorer stadig krysser landegrenser. Vår samlede ekspertise vil gjøre oss i stand til å tilby våre kunder et enda større nettverk internasjonalt og nasjonalt, sier Simen Torgersen, administrerende direktør i 60 Grader.

Powered by Labrador CMS