Gir seg i HAV

Eva Hagen gir seg i HAV Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Hagen (bildet) har vært administrerende direktør i selskapet siden november 2007. Det vil si, tidligere Avantor-sjef Christian Joys var vikarierende sjef i HAV Eiendom fra juni 2013 til juni 2014, da Hagen gikk ut i foreldrepermisjon.

Før hun ble adm. direktør var hun eiendomssjef i Oslo Havn KF. Hagen er også styreformann i HAV Energi AS og Bjørvika Infrastruktur AS.Eva Hagen vil stå i stillingen ut september og deretter være tilgjengelig for styret i noen måneder fremover. 

– Dette har vært en fantastisk reise, og jeg er stolt av hva vi har oppnådd. Prosessen har vært krevende, men givende. HAV Eiendom AS er nå et annet selskap enn da jeg tiltrådte som adm. direktør i 2OO7. Nå skal andre krefter få ta over. Jeg vil gjøre noe nytt, sier Eva Hagen om avgangen.

– Eva Hagen har gjort en fremragende jobb med å ta HAV Eiendom AS frem til å bli en viktig aktør i eiendomsbransjen i Oslo. Vi ønsker henne lykke til fremover og takker henne for jobben hun har gjort, sier styreleder Anne Sigrid Hamran i HAV Eiendom AS.

I pressemeldingen heter det at Hagen har bygd opp selskapet gjennom ni år. Selskapet har i denne perioden gått fra å være en ansatt til ca. ti. Rollen til selskapet har endret seg fra å regulere og selge tomter til å bli aktive i et utbyggingspartnerskap og utvikle næringseiendom i egenregi.

Powered by Labrador CMS