OPPGRADERER OG UTVIDER: Wahl Eiendom oppgraderer og utvider Stortingsgata 10 og inngår samarmeid med personalrestaurantselskapet Evat.

– Mer enn bare en kontorplass

Wahl Eiendom har inngått samarbeid med Evat om personalrestaurant for utviklingsprosjektet i Stortingsgata 10.

Publisert

– Stortingsgata 10 er en prestisjeeiendom, og vi vet hvor viktig det er å tilby mer enn bare kontorplass. Leietakerne forventer høy standard på alle nivåer, fra mat- og drikke til interiøret. Samarbeidet med Evat er et ledd i vår strategi for å levere skreddersydde løsninger som forbedrer arbeidshverdagen til våre leietakere. Vi gleder oss til å tilby våre leietakere Evats personalrestaurantkonsept, sier Christopher Winther Felix, markedsdirektør i Wahl Eiendom.

Wahl Eiendom skal gjennomføre en betydelig oppgradering av deres eiendom i Stortingsgata 10. Prosjektet er planlagt ferdigstilt i januar 2026. Da vil eiendommen være utvidet til 4.122 kvadratmeter, komplett med moderne fasiliteter som eksklusive fellesarealer og en stor takterrasse med utsikt over Spikersuppa og Stortinget.

– Vi er stolte av å være en del av Wahl Eiendoms visjon om å skape et moderne og funksjonelt miljø. Vår tilnærming handler ikke bare om å dekke grunnleggende behov, men om å løfte den totale opplevelsen for leietakerne, sier Stian Løken Blom, partner i Evat.

Han mener avtalen er et godt eksempel hvordan en strategisk satsing på service og kvalitet kan gjøre en eiendom mer attraktiv og konkurransedyktig.

Powered by Labrador CMS