TOPPJOBB: Stine Solberg forlater Borg Forvaltning for å utvikle den nye Trondheim-kjempen Trondheim Areal videre.

Hun blir daglig leder i Trondheim Areal

Stine Solberg ansatt som daglig leder i Trondheim Areal.

Publisert

Fra 9. september 2024 vil Stine Solberg ta over som daglig leder i Trondheim Areal. Stine Solberg har over 15 års erfaring i bransjen og kommer fra stillingen som leder for kommersiell utvikling i Borg Forvaltning AS, hvor hun som en del av ledergruppen har vært sentral i forretningsutviklingen og hatt ansvaret for å lede store utleie- og transaksjonsprosesser. Før det jobbet hun i over 10 år i Eiendomsmegler 1 som Nærings-megler, både innenfor transaksjon, utleie og verdivurderinger.

– Vi er svært fornøyde med å få Stine Solberg med på laget. Hennes kompetanse og arbeidskapasitet vil være uvurderlig i vår satsing på å videreutvikle Trondheim Areal som en ledende aktør i markedet for næringseiendom i regionen, sier styreleder i Trondheim Areal, Lars Even Moe.

Stine Solberg har økonomiutdannelse fra Trondheim Økonomiske Høyskole og en Bachelor i eiendomsmegling fra BI. Hennes omfattende faglige bakgrunn, kombinert med praktisk erfaring fra kommersielle prosesser og god kontakt med næringslivet i Trondheim gjør henne godt rustet til å lede Trondheim Areal inn i en ny æra.

– Jeg er svært takknemlig for å få muligheten til å lede Trondheim Areal og gleder meg til å videreutvikle porteføljen til selskapet som hovedsakelig er lokalisert på Tunga og Tyholt Selskapet har et solid fundament og spennende utviklingsprosjekter i porteføljen som gir store muligheter for vekst. Vi kommer særlig til å legge inn en betydelig innsats for å realisere et nytt kontorbygg på hele 26 000 kvm BTA på Tyholt, i umiddelbar nærhet til Ocean Space Center. Området vil bli et kluster for næringer knyttet til havbruk og utvikling av teknologi. Jeg ser frem til å jobbe sammen med det dyktige teamet for å realisere selskapets ambisjoner og styrke vår posisjon som et ledende eiendomsselskap i Trondheim, sier Stine Solberg.

Avtroppende daglig leder, Harald Mohn, vil fortsatt jobbe aktivt med forretnings- og eiendomsutvikling i selskapet.

– Etter drøyt fire år med ledertrøya føles det naturlig og sende stafettpinnen videre og vi gleder oss til å få Stine ombord.

Trondheim Areal er en av regionens ledende aktører innen næringseiendom, med en portefølje som inneholder næringseiendommer og utviklingsprosjekter innenfor kontor, handel og industri. Selskapet har som mål å skape verdier gjennom svært fokusert kundeorientering og realisering av selskapets tomtebank gjennom utvikling av nye prosjekter. Ansettelsen av Stine Solberg er et viktig skritt i denne retningen.

Powered by Labrador CMS