Tim H. Holm, Charlotte Christensen, Runar Hafsteen, Einar Bratten og Jørn Aune-Tangen.

Holm Eiendom med tre ansettelser

– Alle tre har solid erfaring, og vil utvilsomt bli verdifulle kollegaer i en spennende og dynamisk tid fremover, sier Tim H. Holm.

Publisert

Holm Eiendom har ansatt Charlotte Christensen som kommersiell direktør. Hun kommer fra Realnor Property Advisors, hvor hun var leder for utleie. Christensen har lang og bred erfaring fra gårdeiersiden med utleie og utvikling av nærings- / handelseiendom, og har tidligere jobbet for KLP Eiendom og Steen & Strøm. Hun vil ha ansvar for utleie, og skal spesielt jobbe med å videreutvikle eksisterende og fremtidig eiendomsportefølje samt bidra i nye utviklingsprosjekter.

– Med over 20 års erfaring fra gårdeiersiden ble det for fristende å ikke takke ja til denne muligheten. Jeg gleder meg til, sammen med dyktige og engasjerte kollegaer, å sørge for at våre leietakere får best mulig oppfølging og at våre eiendommer til enhver tid er attraktive i markedet. I tillegg ser jeg frem til å bidra inn i de spennende utviklingsprosjektene som Holm Eiendom er engasjert i, sier Christensen.

Holm Eiendom har røtter tilbake til 1920-tallet; først på Rjukan, før virksomheten ble flyttet til Oslo. I dag er det fjerde generasjon som driver Holm Eiendom videre, med Tim H. Holm som daglig leder.

Selskapet har egen administrasjon med drift, forvaltning og utviklingsfunksjoner. De siste årene har selskapet vært involvert i eiendomsutvikling både i egen regi og i samarbeid med andre aktører. Selskapet har primært fokusert på stor-Oslo-området.

Holm Eiendom etablerte tidligere i år selskapet Holm Utvikling AS. Selskapet skal ha som formål å utvikle tomter og eiendommer alene eller i samarbeid med andre aktører. I august ble Einar Bratten og Jørn Aune-Tangen ansatt som hhv daglig leder og CFO for denne virksomheten. De kommer fra NAF-gårdene AS der de hadde de samme funksjonene. Bratten og Aune-Tangen har lang og bred erfaring fra eiendom, innen forvaltning, drift og utvikling.

– Da vi ble kontaktet av Tim Holm og ble spurt om vi kunne tenke oss å bygge opp et nytt forretningsområde i Holm Eiendom, var vi ikke sene om å takke ja. Vi ser frem til å jobbe i et selskap med lange og gode tradisjoner og ikke minst med mange svært dyktige medarbeidere, uttaler Bratten og Aune-Tangen i fellesskap.

– Vi er veldig glade for å ønske Charlotte, Einar og Jørn velkommen til oss. Alle tre har solid erfaring, og vil utvilsomt bli verdifulle kollegaer i en spennende og dynamisk tid fremover, sier Tim H. Holm.

Powered by Labrador CMS