FORNØYD: Per Haakon Lomsdalen i Spir.

Kvartalsrekord for Spir Group

Teknologikonsernet med datterselskapene Ambita, Boligmappa, Metria og Sikri legger et solid Q2 bak seg.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding økte selskapet inntektene med seks prosent i Q2 sammenlignet med samme kvartal i fjor – til 307,6 millioner kroner. EBITDA ble forbedret med 10 prosent til 53,9 millioner. 

– Innen våre to forretningsområder eiendom og offentlig administrasjon er alle Spir-selskapene i markedsledende posisjoner. Viktige KPIer som totale inntekter, EBITDA og nettoinntekt er alle i bedring og var all-time high i Q2, sier administrerende direktør Per Haakon Lomsdalen i konsernet.

Ambisjonen hans er å utvikle og tilby attraktive verktøy for effektivisering og digitalisering innen de to forretningsområdene våre eiendom og offentlig administrasjon, og fortsette å ta markedsandeler. 

– Begge disse områdene har stort potensial for økt digitalisering, legger han til.

Status i datterselskapene

I Norge fortsetter Sikri å vinne offentlige anbud, og økte ARR med seks prosent sammenlignet med for ett år siden. Ambita hadde tosifret inntektsvekst i kvartalet. Boligmappa har en jevn økning i ARR og vokste med hele 35 prosent i abonnementsinntekter. Metria er fortsatt påvirket av et utfordrende svensk eiendomsmarked, men har ifølge meldingen jevn vekst i ARR og abonnementsinntekter, i tillegg til høyere etterspørsel etter konsulenttjenester knyttet til klima og bærekraft.

Powered by Labrador CMS