PRISVINNER:; Magnus Meisal (th) mottar diplomet for Cityglød Rogaland jurymedlem Espen Ydstebø (tv) fra Base Bolig og styret i Ung i Eiendom Rogaland og jurymedlem og sist Cityglød-vinner Vetle Isdal Bringsjord fra Heime.

FOMO-gründer vant Cityglød Rogaland

Drivkraften til Cityglød-vinner Magnus Meisal har vært å bygge inkluderende fellesskap på FOMO.

Publisert Sist oppdatert

Det var under middagen til Citykonferansen Stavanger at Cityglød Stavanger ble delt ut av en jury bestående av Anne Langeland Espedal i Espedal & CO Espen Ydstebø fra Base Bolig og styret i Ung i Eiendom Rogaland, sist Cityglød Rogaland-vinner Vetle Isdal Bringsjord fra Heime og markeds- og kommunikasjonsansvarlig Carine Bjørvik Andersen fra Estate kunnskap. 

I år var det Magnus Meisal, CEO og gründer i FOMO, som stakk av med prisen, som sist ble delt ut til Heime Proptech-gründer Vetle Bringsjord. I takketalen var han opptatt av å skape steder som inkluderer alle.

– Jeg har jobbet ganske mye med å finne ut hva som er den dypeste drivkraften i hvorfor FOMO har vært viktig prosjekt for meg. I den reisen som har vært tidlig i mitt liv, så var det utfordrende å være en del av et miljø, i barndommen var det rett og slett tøft på Klepp. Jeg var ikke en del av det økosystemet som var mitt nabolag, fordi jeg var jo i barnehagen på Forus da mine foreldre var i olje og gass. Så da jeg begynte på skolen, var jeg allerede en outsider, sier Meisal og fortsetter:.

– Det som har drevet meg, har vært hvordan vi kan skape et godt og inkluderende fellesskap, Med FOMO så føler jeg at vi har klart å ha den grunnverdien hele veien i alt vi holder på med. De menneskene som velger å være hos oss, velger det på grunn av at de kjenner på den inkluderende omsorgen og kjærligheten som vi bringer ut blant folk som jobber der og til alle andre som får lov til å være en del av det spennende fellesskapet. Det håper jeg at vi kan bringe videre til andre som jobber med eiendomsprosjekter og andre ting. I det samfunnet vi lever i nå, er det veldig mange ensomme. Det er veldig mange som står utenfor og som ikke føler seg inkludert. Der kan vi virkelig gjøre en forskjell. For meg er dette en anerkjennelse for det arbeidet vi gjør, og det setter jeg utrolig stor pris på. Tusen takk til juryen og tusen takk til Estate for dette fantastiske arrangementet, sa Meisal.

Cityglød

Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen

I forbindelse med at Magnus Meisal ble nominert til prisen, skrev juryen følgende:

– Magnus Meisal har skapt et av Stavangers mest vellykkede coworking-lokaler på det som kanskje var Forus mest krevende eiendom. FOMO er en suksesshistorie med fullt utleide lokaler, et prosjekt som i utgangspunktet få hadde tro på. De har lykkes som følge av totalbilde med spisesteder, møteplasser, fleksible konsepter og digitale løsninger for leietakerne. Trivsel har de prioritert høyt. Lokalene er fargerike og bærekraftig og mange av materialene er gjenbruk. Eiendomsspar kjøpte seg inn i selskapet høsten 2022. Siden har de utvidet samarbeidet og kjøpt flere eiendommer i region.

Powered by Labrador CMS