SENTRALE LEILIGHETER: The Apartments har blant annet leilighetshotell i Josefine Gates 30.

Kjøper The Apartments og sikrer seg 100 leiligheter

Vander AS har inngått en avtale om kjøp av The Apartments Company AS fra Spabo Eiendom AS.

Publisert Sist oppdatert

Det heleide datterselskapet av Vander Group AS har dermed sikret seg en portefølje på i underkant av 100 enheter i Oslo og komplimenterer Vander sin eksisterende portefølje godt. Vander Group kontrolleres av Ole Henrik Engen, som også har bygd opp Bjørvika Apartments.

Kjøpet innbærer at Vander blir den største aktøren i Oslo innenfor Leilighetshotell og Serviced Apartments og vil passere 1500 enheter totalt i de 8 byene hvor selskapet har tilstedeværelse.

– The Apartments Company er en solid aktør med lang fartstid i bransjen. Vander sin målsetning er å tilby et best mulig overnattingstilbud for våre kunder. For å kunne oppnå dette, er vi som aktør avhengig av volum og fortsatt lønnsom vekst. Vander har allerede gjort store investeringer innenfor digitalisering og bruker egenutviklet teknologi som del av gjesteopplevelsen og driften. Vi ser nå frem til å også kunne tilby dette til enda flere kunder i Oslo, skriver Vander i en pressemelding.

Vander AS er det ledende selskapet innenfor Leilighetshotell og Serviced Apartments i Norden, og forvalter mer enn 1 500 enheter i 8 byer i Norge og Sverige. Vander forventer å passere NOK 500 millioner kroner i omsetning i løpet av 2025, inkludert signerte leiekontrakter og andre organiske initiativ. Leilighetshotellene forvaltet av Vander skiller seg fra den tradisjonelle hotellbransjen ved å tilby tjenester som passer for gjester som ønsker mer plass, fullt møblerte kjøkken og andre fasiliteter som forventes av et fullverdig hjem.

Om Spabo AS: Spabo er et eiendomskonsern med ca. NOK 200 millioner i omsetning basert på utleie av bolig og næringseiendom. Selskapet tilhører Spabogruppen AS, et familieeid konsern og som også driver virksomheter i tjenesteytende sektor under varemerket Amesto.

Powered by Labrador CMS