NYTT: Skik ser utvikleren for seg det nye boligfeltet.

Selvaag Bolig kommer med 210 leiligheter på Romerike  

Prosjektet får ti boligblokker som skal stå ferdige om tre år. 

Publisert

Selvaag Bolig har valgt Ø.M. Fjeld som totalentreprenør for boligprosjektet Snøbyen Pluss i Lørenskog. Dette skal ligge ved skianlegget Snø.

Entreprisen omfatter 210 leiligheter i ti boligblokker over en garasjekjeller – totalt 22.000 kvadratmeter. Garasjekjelleren skal utgjøre 8.322 kvadratmeter, resten av arealet blir fellesarealer. Byggetiden er ifølge en pressemelding estimert til 33 måneder, men den faktiske tiden vil kunne påvirkes av salget. Det planlegges byggestart tidlig i 2025.

De tre første blokkene som ligger ute for salg inneholder 66 leiligheter fra 37,5 til 92 kvadratmeter, i tillegg til to toppleiligheter på henholdsvis 131,5 og 132 kvadratmeter. Den største av disse er ikke solgt og koster 15 millioner kroner.

28 av leilighetene ble solgt på salgsstart, nå er det 36 igjen. De fleste av de minste er solgt og de som er igjen er priset mellom 4,1 og 8,15 millioner kroner. Garasjeplass er inkludert.

Et av de største i porteføljen

Totalentreprisen er verdt 585 millioner kroner, og Snøbyen Pluss blir dermed blant de største prosjektene i entreprens portefølje.

– Vi har gjennomført mange store boligprosjekter siden selskapet ble etablert i 1948, men dette er første gang vi bygger for Selvaag Bolig, som er kjent som en svært ryddig og profesjonell byggherre, sier konsernsjef Ole Johan Krog i Ø.M. Fjeld.

Powered by Labrador CMS