NYE I REBUS: Kjersti Haagaas (tv), Tormod Hauane og Trine Blankholm går til Reitan-eide REBUS.

REBUS vokser og ansetter

REITANs eiendomsselskap REBUS har ambisjoner om å vokse og har ansatt tre nye medarbeidere.

Publisert

Det var i februar i år at det ble kjent at REITAN lanserte den nye storsatsingen REBUS. Ambisjonene er å bli det ledende eiendomshuset innenfor handelseiendom. Med strategiske oppkjøp, vekst og samarbeid, ønsker selskapet å posisjonere seg for betydelig vekst i årene fremover.

Selskapet ble dannet ved en sammenslåing av REITAN Eiendom sine investeringer innenfor handelseiendom med selskapet REMA Etablering, som frem til årsskiftet var under REMA 1000 Norge.

De tre nye ansatte er Kjersti Haagaas, Trine Blankholm og Tormod Hauane.

Kjersti Haagaas er ansatt som ny utviklingsdirektør i REBUS. Hun kommer fra en stilling som leder for bolig- og byutvikling i Vedal, hvor hun har vært ansatt i 17 år og opparbeidet seg bred erfaring innen utviklingsprosjekter.

Trine Blankholm har kommet tilbake til REITAN Eiendom og REBUS etter seks år i andre jobber. Hun har tidligere hatt rollen som etableringsdirektør i det som var REMA Etablering. Nå er hun tilbake som etableringsdirektør i REBUS.

Tormod Hauane er ansatt som ny analytiker i REBUS. Han har solid erfaring fra Realnor og en kompetanse som REBUS mener vil være et verdifullt tilskudd til teamet.

– Kjersti, Trine og Tormod er særdeles velkomne tilskudd til REBUS, hver for seg noen av de beste innen sine respektive felt. Alle er på plass allerede og glir rett inn i vår strategi om å ha de hyggeligste og dyktigste folkene i bransjen, sier Thomas Dahle, adm. direktør i REBUS Handelseiendom.

Powered by Labrador CMS