PÅ PLASS I PARETO BANK: Fra høyre Ingvild Bull-Tornøe Aldal, Ingrid Bettum og Rebecca Solberg.

Pareto Bank med tre ansettelser

Pareto Bank har ansatt tre nye kundeansvarlige medarbeidere i eiendomsavdelingen. Dermed øker kvinneandelen i eiendomsavdelingen til 36 prosent.

Publisert

– Vi er alltid opptatte av å tiltrekke oss de flinkeste folkene, og derfor ekstra fornøyde med at vi samtidig har klart å øke kvinneandelen i eiendomsavdelingen fra 29 prosent til 36 prosent, sier Mariann Heggelien, banksjef Eiendomsfinansiering i Pareto Bank.

Ved årsskiftet utgjorde kvinneandelen i avdelingen 5 av 17, mens banken fra 1. august nå teller 7 kvinner av til sammen 19 kundeansvarlige i avdelingen.

– Vi har historisk hatt flest mannlige søkere, men i år har vi gjennom målrettet profilering og annonsering truffet et bredere felt. Vi er godt rustet for videre vekst – og er stolte av å vise frem våre nye lagspillere, fortsetter Heggelien.

Ingrid Bettum (28 år) har Master i Økonomi og Administrasjon fra NHH og har jobbet på revisjonssiden hos EY, Ingvild Bull-Tornøe Aldal (28 år) har Master i Økonomi og Administrasjon fra NHH og har jobbet innen revisjon Eiendom i BDO og Rebecca Solberg (28 år) har Master in Economics and Strategy for Business fra Imperial Business School og har jobbet innen revisjon hos KPMG før hun startet hos Pareto Bank.

Powered by Labrador CMS