Vegard Blauenfeldt Næss.

Oppstartselskap fra NTNU rigger seg for vekst

Trondheim-selskapet Ei Solutions har ansatt Vegard Blauenfeldt Næss som forretningsutvikler.

Publisert

Ei Solutions, som nå teller 11 ansatte, ble startet på NTNU i 2022, og har fått med kunder som Reitan Eiendom, Newsec, KMC Properties med flere. Frem til nå har selskapet bestått av et gründerteam og utviklere. Nå rigger de seg for vekst med hjelp fra Vegard Blauenfeldt Næss.

– Ei har allerede flere spennende kunder på plass, og det er et stort potensial for verktøy som er skreddersydd for behovene i eiendomsbransjen. Det blir utrolig gøy å hjelpe Ei med å vokse videre, Blauenfeldt Næss.

Han og daglig leder Gustav Haaland møttes under studiene på NTNU, og gleder seg til å jobbe sammen videre om å ta selskapet steget videre.

– Vegard er dyktig på både salg, markedsføring og kundekontakt. I tillegg har han relevant erfaring fra ComplAi, sier Haaland.

Ei Solutions utvikler brukervennlige verktøy som hjelper eiendomsselskaper med å håndtere klima- og bærekraftrisiko. Ved å samle data fra offentlige kilder, automatiserer verktøyene deres prosessene for kartlegging og håndtering av bærekraftrisiko.

– Med over 300 aktive eiendommer i systemet, kan Ei Solutions tilby unike forslag og handlingsplaner for sine kunder. Slik hjelper Ei kundene med håndtering av bærekraftrisiko fra et praktisk perspektiv, som likevel er på en struktur som lar seg bruke til å rapportere på kommende bærekraftsdirektiv, heter det i en melding fra selskapet.

Ei Solutions ble startet på NTNUs Entreprenørskole av Gustav Haaland, som fikk med seg medgründerne Marit Bjerkreim og Mathias Wahl. Styx Urban Investments, Trond Riiber Knudsen, Isak Oksvold og Thomas Falck er blant dagens investorer.

Powered by Labrador CMS