Joachim Wulff og Kari Due-Andresen i Akershus Eiendom.

Øker satsingen på rådgivning innen verdivurdering

Joachim Wulff rykker opp, og blir Head of Valuation & Advisory i Akershus Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Endringene i strategi og ledelse for verdivurderingsrådgivningen gjennomføres som et offensivt grep av det partnereide selskapet for at Akershus Eiendom ytterligere skal styrke sin posisjon som landets ledende rådgiver og megler av næringseiendom, fremgår det av en pressemelding fra Akershus Eiendom. 

Kari Due-Andresen, Managing Partner og Chief Economist i Akershus Eiendom, sier at selskapet over tid har bygget opp en avdeling for verdivurderingsrådgivning med svært høy kompetanse.

– Erik André Bratt, som har ledet avdelingen i over 12 år, har vært avgjørende for denne utviklingen. Framover ønsker vi å forsterke vår satsning på verdivurdering og rådgivningstjenester. Samtidig ønsker vi å utvikle selskapet videre, og har tradisjon for å løfte frem ansatte som utmerker seg. Joachim har vist seg som en svært dyktig medarbeider med tydelige lederegenskaper de årene han har jobbet hos oss, og det er gledelig at han har takket ja til utfordringen, sier Due-Andresen.

Joachim Wulff er veldig glad for tilliten, og ser frem til å kunne vise selskapets kompetanse og markedsinnsikt til både nye og eksisterende kunder.

– Vi merker oss at eiendomsbesittere i økende grad har behov for bistand, og ofte relaterer det seg til komplekse problemstillinger gitt ulike veivalg. Framover vil vi sette ekstra fokus på løpende dialog med oppdragsgivere, særlig når markedet er volatilt og det er større usikkerhet rundt virkelig verdi, sier han.

– Vi tror dette vil bli høyt verdsatt av våre kunder. Og når jeg nå tar på meg rollen som leder for verdivurdering- og rådgivningsavdelingen, er det med en trygghet om at vi har landets beste analyseavdeling for næringseiendom på laget. De mest krevende prosjektene vi har jobbet med siste året har blitt løst gjennom et tett samarbeid mellom våre avdelinger, der vi har vært ganske stolte av leveransen som er oversendt kundene, sier Wulff.

Selv om verdivurderingsrådgivning og analysevirksomhet er organisert i to separate avdelinger, samarbeider de veldig tett.

– Dette samarbeidet gjør at vi opparbeider oss svært god kunnskap om drivere både på mikro og makronivå, noe som igjen bidrar til å forsterke de tjenestene vi leverer, sier Due-Andresen.

Powered by Labrador CMS