ALLEREDE PÅ PLASS: Eier Pål Georg Gundersen (th) har fått inn Leif Christian Salomonsen til å lede Merkantilbygg.

Han blir ny sjef i Merkantilbygg

Leif Christian Salomonsen er ansatt som interim daglig leder i Merkantilbygg.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding. Salomonsen skal i en periode lede selskapets arbeid med å optimalisere eiendomsporteføljen, og har omfattende leder- og styreerfaring fra en rekke større internasjonale noterte og private selskaper.

– Vi er glade for å ønske Leif Christian Salomonsen velkommen, og vi ser frem til å dra nytte av hans erfaringer. Samtidig vil jeg, på vegne av hele styret, takke Martin Paul Hoff for hans verdifulle bidrag i en periode preget av større salg» sier Bjarte Bøe, styreleder i Merkantilbygg Holdig AS.

Avgangen til Paul Martin Hoff kommer som et resultat av en gjensidig avtale, og siste arbeidsdag var 6. september 2024.

– Jeg er veldig fornøyd med å nå være på plass hos Merkantilbygg, og har stor tro på porteføljen av eiendommer selskapet nå besitter. Fremover vil vi fortsette det gode arbeidet som er lagt ned den siste tiden, noe som innebærer å etablere en bedret posisjon for gruppen som helhet, sier Leif Christian Salomonsen, daglig leder i Merkantilbygg Holdig AS.

Finansavisen skrev mandag at tidligere adm. direktør Paul Martin Hoff i Merkantilbygg måtte gå på dagen etter blant annet å ha gitt et intervju til Dagens Næringsliv som ikke var klarert med verken styret eller eier Pål Georg Gundersen. Der fortalte han om blant annet salgsprosessen av rundt 40 eiendommer og Gundersens salg av Munch-kunst.

Powered by Labrador CMS