Trine Bentdal og Frida Hjelde.

Linstow fortsetter å rekruttere

Trine Bentdal og Frida Hjelde er ansatt som henholdsvis kontraktsforvalter og investeringsanalytiker i Linstow.

Publisert

– Vi har en rekke store utviklingsprosjekter på gang og skal vokse videre. Derfor henter vi flere, dyktige medarbeidere for å styrke vår verdikjede, sier administrerende direktør i Linstow, Knut Løken.

Trine Bentdal er ansatt som ny kontraktsforvalter. Hun kommer fra en tilsvarende stilling i Amesto Accounthouse avdeling Eiendom, hvor hun har arbeidet med et bredt spekter av eiendomsaktører. Hun har tidligere jobbet blant annet i Steen & Strøm og ICA Eiendom Norge.

– Linstow har en spennende portefølje og en ambisjon om å utvikle steder der mennesker har lyst til å bo, jobbe og møtes. Sammen med eiendomssjef og driftsteam skal jeg bidra til å sikre best mulig oppfølging av våre leietakere. Det er selvfølgelig ekstra spennende å få muligheten til å bidra til utvikling av nye, store byutviklingsprosjekter, sier Bentdal.

Eiendomsdirektør Bård Løvaas er svært fornøyd med å få Bentdal om bord.

– Vi er svært glade for å få Trine med på laget. Ansettelsen er et viktig steg i å styrke vår forvaltning og sikre gode kundeopplevelser. Trine vil blant annet ha ansvar for økonomi- og kontraktsforvaltningen som inngår i vårt byutviklingsprosjekt på Den gamle Veterinærhøgskolen på Adamstuen, sier han.

Frida Hjelde er ansatt som investeringsanalytiker. Hun kommer fra Scandinavian Property Group hvor hun jobbet med investeringer og utvikling. Før dette var hun i Corporate Finance hos Arctic Securities. Hjelde er utdannet fra Copenhagen Business School (CBS). 

– Linstow er et spennende selskap med langsiktig fokus og en imponerende portefølje som dekker hele verdikjeden. Jeg gleder meg til å bidra til videre vekst innen steds- og byutvikling sammen med dyktige kollegaer, sier Frida Hjelde.

Hjelde skal bidra inn i utviklingen av både den norske og den internasjonale porteføljen til Linstow.

– Frida bringer med seg både analytisk skarphet og strategisk forståelse, som vil være sentralt for å realisere de store ambisjonene som er lagt for videre bærekraftig vekst, sier CFO Sverre Harnæs.

Powered by Labrador CMS