NYTT PROSJEKT: Camilla Kroghs Ferd Eiendom går i gang med et nytt boligprosjekt i Ski.

Ferds plan for 212 nye boliger klar

Ferd Eiendom vil bygge 212 nye boliger på en sentrumsnær tomt i Ski.

Publisert

Det er på den såkalte Trekantkvartalet-tomten i Ski at Ferd Eiendom nå har sendt inn planene om å bygge boliger til Nordre Follo kommune. Planlagt byggestart er 2026 og Ferd Eiendom ser for seg å begynne salget i 2025.

– Vi er glade for å kunne presentere vårt endelige forslag for Trekantkvartalet i Ski. Som en langsiktig byutvikler, legger vi i Ferd Eiendom vekt på å forstå områdets behov og potensial. Jeg er overbevist om at de 212 boligene, med nærhet til Follobanen, vil være et verdifullt tilskudd til utviklingen av Ski sentrum, sier Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom.

Trekantkvartalet har en meget god beliggenhet i sentrum av Ski, med villabebyggelse på den andre siden. Prosjektet ligger også i nærheten av idrettsanlegg, skoler, barnehager og dagligvarebutikker.

Trekantkvartaklet i Ski.

Ferd Eiendom vil også utvikle næringsarealer på bakkeplan, parkeringskjeller og felles uteområder som torg, lekeplasser og grøntområder. Prosjektets utforming er en naturlig fortsettelse av sentrumsbebyggelsen i Ski Bebyggelsen varierer i høyde fra fem til åtte etasjer. Fasadene vil i stor grad utformes for å harmonere med den eksisterende sentrumsbebyggelsen i Ski. Mens hjørnebyggene i sør og nordøst skal ha et uttrykk som skiller seg fra de øvrige byggene. Alle leilighetene vil ha tilgang til store felles takterrasser med utsikt over byen.

– Som bosatt i Ski ser jeg hvor attraktivt dette området er. Med enkel tilgang til offentlig transport og kort vei til Oslo, er de nye boligene i Trekantkvartalet et godt valg for de som leter etter et nytt hjem, avslutter Krogh.

Powered by Labrador CMS