FRA NORDR: Johan Arvidsson går fra Nordr til Fagerstad Utvikling.

Blir finans- og investeringssjef i Fagerstad Utvikling

Fagerstad Utvikling skal vokse og styrker kompetansen innen finansiering og transaksjon ved ansettelsen av Johan Arvidsson.

Johan Arvidsson går inn i en nyopprettet stilling som finans- og investeringssjef. Han kommer fra stilling som investeringssjef i Nordr AS, og har bakgrunn innen eiendomsutvikling, investeringsanalyse og finans, samt prosjektstyring og gjennomføring av store boligprosjekter. Med sin strukturerte og målrettede tilnærming, samt sterke ferdigheter innen modell og analyse, vil Johan bli en viktig ressurs for Fagerstad i tiden fremover.

– Vi er svært fornøyde med å ønske Johan velkommen til vårt team. Hans kvalitetsbevissthet og tunge bransjeerfaring er akkurat det vi trenger for å styrke vår posisjon i markedet, sier Karen Marie Vasli, daglig leder i FagerStad.

Fagerstad har klare vekstambisjoner og er aktivt på søk etter nye prosjektmuligheter. Med Johan Arvidsson om bord vil selskapet fokusere på å optimalisere transaksjonsprosesser, porteføljestyring og finansiering. Johan skal lede og sikre effektiv gjennomføring av investerings- og salgsprosesser, samt bidra til å styrke selskapets gjennomføringskraft i prosjekter.

– Vi ser stadig mer krevende utviklingsløp, og det er avgjørende at vi har den rette kompetansen for å håndtere disse utfordringene. Vi er et lite selskap og hver ressurs må være riktig for vår strategi og vår sosiale kultur. Vår neste ansettelse blir en person som skal styrke prosjektene på utviklingssiden, sier Karen Marie Vasli.

Powered by Labrador CMS