SKAL SASTE: F.v Francisco Arturo Viveros, Anders Borchsenius, Martin McGloin.

Denne trioen skal lede gigantenes proptech-satsing

Nå er den nye ledertrioen på plass for Welcome Workdays, proptech-selskapet til Storebrand, Entra og Malling.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har brukt litt tid på å få på plass det vi mener er et svært kompetent lederteam. Temaet kombinerer sterkt forretningsforståelse med spisset teknologikompetanse. Med den nye ledertrioen på plass, er vi nå godt rigget og klar for å starte neste etappe av reisen, den store utrullingen av Welcome Workdays-plattformen, sier styreleder i Welcome Workdays, Per Bjarte Ulvedal Nes som til daglig jobber som Head of Group Venture Capital i Storebrand.

Welcome Workdays er Entras, Storebrands og Malling & Co sin felles proptech-satsing. Sammen eier og forvalter de over fem millioner kvadratmeter næringsareal, og nå har de altså gått sammen om en proptech-satsing.

Den nye tjenesten skal samle viktige digitale tjenester for kontorbygg i én plattform. Brukerne i byggene, leietakere og gårdeiere skal få forenklet sin arbeidshverdag gjennom tjenester som møteromsbooking, digitale nøkler, mottak av gjester og tilgang til informasjon om bygget. På sikt skal Welcome digitalisere hele brukerreisen i kontorbygg og forenkle administrasjonen.

Til å lede satsingen har de tre aktørene ansatt Anders Borchsenius som CEO, Francisco Arturo Viveros som CTO og Martin McGloin som CPO. Borchsenius, som blant annet kan vise til lang fartstid i Microsoft og direktør-stillinger i både Cegal og KPMG, har allerede vært i full sving noen måneder.

– Én av våre viktigste oppgaver har vært å oppskalere selskapet, og vi har i løpet av året gått fra null til åtte ansatte. Vi har også jobbet mye med å gjøre plattformen vår mer skalerbar, slik at den håndtere et større volum av bygg. Med skaleringen på plass, er vi nå godt i gang med implementeringen i flere av byggene til våre eierselskaper, sier selskapets daglige leder, Anders Borchsenius.

Francisco Arturo Viveros (CTO) har spisskompetanse innen både proptech, AI, integrasjon, sikkerhet og kan vise til lang bakgrunn fra Cegal, hvor han ledet Elhub-teamet. Martin McGloin (CPO) ledet tidligere produktutviklingen i Airthings, hvor han hadde en nøkkelrolle i å bygge opp Airthings for Business. Han er også vert for podcasten Praktisk PropTech.

Den nye ledertrioen har store ambisjoner for selskapet.

– Selv om vi har en solid portefølje i egen regi, er vi klar for å tilby løsningen til andre aktører. Ambisjonen er å først få en solid markedsandel i Norge, før vi retter blikket mot Sverige og Danmark. Vi har klokkertro på at løsningen vil være minst like attraktiv hos våre nærmeste naboland, sier Borchsenius.

Powered by Labrador CMS