Hans-Christian Birkedal, direktør for transaksjon i DNB Næringsmegling, og Stian Levi Andresen.

DNB styrker transaksjonsteamet

Stian Levi Andresen er ansatt som senior rådgiver i transaksjonsavdelingen i DNB Næringsmegling.

Publisert

Andresen kommer fra stillingen som investeringssjef i Ferd Eiendom. Han har over 20 års erfaring fra næringseiendomsbransjen, herunder Skanska, Realkapital Investor og Ferd.

– Stian har bred kompetanse fra investorsiden med transaksjonsprosesser, tilrettelegging, utvikling og forvaltning av næringseiendom for ledende bransjeaktører. Denne innsikten vil være verdifull for våre kunder. Med sin erfaring, nettverk og engasjement er vi trygge på at Stian vil styrke transaksjonsteamet, og være en vesentlig bidragsyter i Norges største næringseiendomsmiljø, sier Hans-Christian Birkedal, direktør for transaksjon i DNB Næringsmegling.

I Ferd har Andresen jobbet med flere store transaksjoner, blant annet NRK-tomten på Marienlyst, Hieronymus Heyerdahls gate 1 ved Rådhuset, Trekanttomten på Aker Brygge og Asker Tek i Kraglund kontorpark.

– Etter seks gode år hos Ferd og totalt to tiår på investorsiden, ser jeg nå frem til å bruke min kompetanse som rådgiver for næringseiendomsaktører og jobbe enda tettere på et spekter av transaksjonsprosesser. Det blir spennende å bli en del av DNB Næringsmegling, samt den tverrfaglige ekspertisen, bredden og innsikten som er i DNB-konsernet, sier Andresen.

– For å møte endringene i markedet er det blitt enda viktigere å tenke helhetlig og bygge videre på den spisskompetansen vi har, samtidig som vi styrker bredden i teamet. Med ansettelsene av Stian på transaksjon og Tore Bakken som ny direktør i utleieavdelingen, styrker vi våre rådgivningstjenester der målet er å øke kundens verdiskaping innen næringseiendom på lang sikt, sier Jens-Petter Guthus, administrerende direktør i DNB Næringsmegling.

Andresen tiltrådde stillingen 12. august.

Powered by Labrador CMS