STORT: Her kommer det 240 leiligheter i alt.

Conceptor Bolig med 57 leiligheter til i Asker

Totalt skal de bygge 240 leiligheter i dette prosjektet.

Publisert

Mens flere boligutviklere har stanset å bygge i et utfordrende marked Asker-baserte Conceptor Bolig det motsatte. De går nå i gang med å bygge 57 nye leiligheter i andre byggetrinn på Langenga i hjemkommunen. Der skal det bli totalt 240 leiligheter. 106 av de 121 som er under bygging i første byggetrinn er allerede solgt ifølge en pressemelding.

Leilighetene som nå ligger ute for salg er priset mellom 3,8 og drøyt 19 millioner kroner for størrelser fra 50 til 156 kvadratmeter. Mange av dem er gjennomgånde og det blir dessuten felles takterrasser.

Dette boligprosjektet fikk en kjempestart da det ble lagt ut for salg.

Både borettslag og selveier

– Første byggetrinnet er organisert som et borettslag. Neste byggetrinn blir organisert som selveier, noe som markedet har etterspurt, sier prosjektleder sier Henryk Hüls.

Selskapet har tomter og rettigheter til å oppføre over 2.200 enheter alene eller i samarbeid i det indre Intercity området. Hele tomteområdet på Langenga er 57 mål stort.

– Vi ser god interesse og mange gleder seg til å flytte inn i første byggetrinn i fjerde kvartal i år. Derfor er det veldig bra at vi nå kan tilby leiligheter i det andre byggetrinnet, sier eiendomsmegler Tom Z. Biksmark i Sem & Johnsen.

Det er inngått totalentreprise med ØMF Asker Ringerike, tidligere Asker Entreprenør, for hele prosjektet.

Powered by Labrador CMS