NR 2: Dette hotellet er nå i full drift.

Citybox og Pandox med nytt hotell i Belgia

Dette er hotellkjedens tredje åpning så langt i 2024.

Publisert Sist oppdatert

14. juli åpnet Citybox Brussel i samarbeid med Pandox dørene til 246 rom i den belgiske hovedstaden. Dette er kjedens tredje åpning så langt i 2024, etter Citybox Helsinki i februar og Citybox Stockholm i juni. Og Brussel er kjedens andre adresse i Belgia, etter Citybox Antwerpen som åpnet i 2021 ifølge en pressemelding.

Pandox kjøpte bygget som tidligere huset NH Brussels Louise i 2022, og begynte renovasjon våren 2023. Leieavtalen har en varighet på 25 år med mulighet for forlengelse i ytterlige 10 år.

Hever underpresterende eiendommer 

– Etter ett år med renovering kan vi utvide vår tilstedeværelse i Belgia, i det anerkjente Louise-området med handlegater og restauranter rett utenfor døren, sier administrerende direktør Eivind Hjulstad.

Hotellrommene er fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, familierom og juniorsuiter. I tillegg til to møterom, myntvaskeri og gjestekjøkken.

Eiendommen er ifølge meldingen renovert i regi av Pandox i samarbeid med Citybox sine egne interiørarkitekter.

– Vi er glade for samarbeidet med Citybox. Det bekrefter vår evne til å skape verdier ved å anskaffe, utvikle og heve underpresterende hotelleiendommer i et internasjonalt miljø. Det er også et godt eksempel på vår modell hvor vi i samarbeid med sterke operatører transformerer hotelleiendommer. Åpningen av hotellet er et viktig steg i verdireisen og vi ser frem til å øke verdien av både produktet og eiendommen ytterligere, sier administrerende direktørLiiaNõu  i Pandox. 

Powered by Labrador CMS