NITTEDAl: Oxer Eiendom står bak dette prosjektet i Nittedal, som inneholder 50 leiligheter og syv småhus. Ill. Eve Images

Bygger for Oxer Eiendom

Consto har inngått kontrakt med Oxer Eiendom AS om bygging av Rotneshagen på Rotnes i Nittedal kommune.

Publisert Sist oppdatert

Det er Oxer Eiendom AS’s selskap Rotneshagen Bolig 2 AS som står for utbyggingen. Rotneshagen utgjør byggetrinn to, der første byggetrinn allerede er ferdigstilt. Byggetrinn to består av 50 leiligheter, hvorav 43 er leiligheter i størrelsen fra 30 - 136 kvadratmeter, samt syv små hus i størrelsen fra 170 -180 kvadratmeter. Kontraktssummen er på om lag 232 millioner kroner.

Boligene vil ifølge Oxer holde høy standard, med spennende arkitektur og et tiltalende uteområde med mye grøntarealer. I tillegg skal prosjektet BREEAM-sertifiseres til Good. Rotneshagen har sentral beliggenhet i Nittedal, som har lange tradisjoner innen foredling av trelast.

Prosjektet ønsker å ta vare på tradisjonene og videreføre dem, og samtidig ha et moderne uttrykk. Fasadene blir derfor i panel med detaljer i skarpe farger som kontrast til det tradisjonelle. I tilknytning til prosjektet bygges parkeringskjeller på 1 500 kvadratmeter under høyhuset

- Dette er vårt første oppdrag for Oxer Eiendom. Vi er ydmyke og takknemlige over å ha bli valgt som totalentreprenør for dette prosjektet, sier Bjørn Rojahn Breian, regionsjef for Consto region Øst, som skal utføre oppdraget.

- Vi ser frem til et godt samarbeid med Oxer Eiendom, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven. Byggeprosjektet blir funksjonelt og estetisk tiltalende, sier prosjektleder i Consto, Ole Herlofsen.

- Vi er veldig fornøyde med å få en så erfaren entreprenør som Consto med på laget, og vi gleder oss til gjennomføringen. Vi setter i gang så snart vi har solgt ca. 30 prosent av enhetene» sier prosjektsjef hos Oxer, Hans Petter Semlitsch.

Powered by Labrador CMS