STYRELEDER: Terje Johansen Ermesjø.

Terje Johansen Ermesjø er ny styreleder i Bakkegruppen

Boligutvikleren i Aurskog  har fått på plass et styre med svært god og bred kompetanse.

Publisert

Konsernet sitter på en tomteportefølje tilsvarende ca. 6.000 boliger som skal bygges de neste 10 -15 årene. 

– Bakkegruppen er 100 prosent eksponert mot det krevende ny-boligmarkedet og bransjen har generelt store utfordringer. Det er derfor nødvendig med bredere kompetanse i styret, sier konsernsjef Morthen Bakke i en pressemelding.

Som ny styreleder kommer Terje Johansen Ermesjø, med over 25 års erfaring fra eiendomsbransjen – blant annet 12 års som CFO i Höegh Eiendom. Han er i dag aktivt involvert i flere eiendomsprosjekter og er profesjonell styreleder og styremedlem i selskaper som i Lofoten Utvikling og Pellerin i Tromsø. I tillegg er han tilknyttet Senter for Eiendomsfag som fasilitator av flere eiendomsfaglige nettverksgrupper og foredragsholder. 

Øvrige nye styremedlemmer er tidligere konsernsjef i Sparebank 1 Østlandet – Richard Heiberg, tidligere Thommessen-advokat Jo Rodin, i tillegg til eier og konsernsjef Morthen Bakke.

Heiberg har lang erfaring som konsernsjef i Sparebank 1 Østlandet og var før det eier og utvikler av betydelig industrivirksomheter. 

Rodin har mange års advokaterfaring fra blant annet Advokatfirmaet Thommessen og har som spesialområde å bistå selskaper i krevende situasjoner.

– Samtidig med valg av nytt styre, tiltrer Ronny Berg som ny CFO om noen uker. Det nye «lagoppsettet» vil da fremstå som svært solid og kompetent, sier Bakke.

Bakkegruppens virksomhet er fokusert på nyproduksjon av boliger med pendleravstand til Oslo, hovedsakelig i Akershus. De omsetter for ca. 1 milliard kroner og har ca. 100 ansatte.

Powered by Labrador CMS