ANSATT: Martin Gromsrud (nr. 3 fra venstre), her sammen med Joachim Tornøe Fredriksen, Christer Andresen og Magnus Viermyr.

Atlas Eiendom henter prosjektsjef fra Veidekke

Selskapet vokser, og har ansatt Martin Gromsrud som ny prosjektsjef

Publisert

Til tross for et utfordrende nybyggmarked vokser Atlas i høyt tempo, og ansetter nå ytterligere en fagperson for å lede utviklingen av en stadig økende eiendomsportefølje.

- Jeg har fulgt med på Atlas Eiendom en stund og synes det de har fått til er ekstremt imponerende. Etter åtte år hos landets største entreprenør, er det veldig spennende å bli del av et ungt team med store ambisjoner, sier Martin Gromsrud.

Gromsrud kommer fra Veidekke, der han har jobbet med store bolig- og næringsprosjekter. Han har blant annet ledet gjennomføringen av prestisjeprosjektet Harbitz Torg på Skøyen. Nå skal han lede utviklingen av Atlas Eiendoms største utviklingsprosjekter.

- Vi er svært fornøyde over å få Martin med på laget. Erfaringen og kompetansen han tar med seg blir sentral i vår videre satsing, sier daglig leder i Atlas Eiendom, Magnus Viermyr

Atlas Eiendom startet med utvikling av mindre boligprosjekter i Oslo i 2018, og har opplevd rask vekst. NorgesGruppen kom inn på eiersiden i 2022, og selskapet har siden utvidet virksomheten til å omfatte både bolig og næringsutvikling, sistnevnte med fokus på handel og lager. Hittil i år har salget av boliger rundet en halv milliard, og porteføljen har økt med ni nye utviklingsprosjekter.

Gromsrud er den andre ansettelsen Atlas gjør av prosjektledere på kort tid. Nylig ansatte selskapet også nylig Joachim Tornøe Fredriksen fra entreprenøren POB.

Powered by Labrador CMS