TEAMET PÅ PLASS: Fra venstre Petter Platou, Lars Ulrik Danielsen, Petter Wøien-Christensen, Tor-Øyvind Skjelvik og Marthe Henriksen Møller.

Ansetter til verdivurderingsteamet - Petter Platou blir leder

Cushman & Wakefield Realkapital posisjonerer seg for vekst innen verdivurdering og strategisk rådgivning og henter tre seniorrådgivere.

Publisert Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at Cushman & Wakefield Realkapital mistet fem medarbeidere i sin avdeling for verdivurdering for å begynne i Colliers. Nå har eiendomsrådgiveren hentet tre seniorrådgivere og er klar for å vokse innen verdivurdering og strategisk rådgivning.

Selskapet gjennomfører over 2500 verdsettelser årlig til en verdi av 1.100 milliarder kroner. De nye seniorrådgiverne er Petter Platou (43), Tor-Øyvind Skjelvik (38), og Lars Ulrik Danielsen (30). Sammen med eiendomsanalytiker Marthe Henriksen skal de bidra til å videreutvikle Cushman & Wakefield Realkapitals tjenester og sikre selskapets posisjon som en strategisk partner for både eksisterende og nye kunder

– Med endrede rammebetingelser og økende kompleksitet i eiendomsmarkedet, har behovet for verdivurdering og strategisk rådgivning aldri vært større. Vi er svært fornøyde med å ha satt sammen et sterkt team med komplementær kompetanse, som dekker alle segmenter innen vurdering av næringseiendom, sier Petter Wøien-Christensen, Managing Partner i Cushman & Wakefield Realkapital.

Cushman & Wakefield Realkapital etablerte verdivurdering som et eget forretningsområde i 2003, og har siden vært en viktig aktør i profesjonaliseringen og utviklingen av tjenesten. Kundebasen spenner i dag fra børsnoterte selskaper og eiendomsselskaper til pensjonsfond, syndikater, banker, obligasjonsutstedere, investorer og både norske og internasjonale fondsstrukturer. Petter Platou, tidligere leder for verdivurdering i Realnor, har nå tatt over som ny leder for avdelingen.

– Å få ansvaret for å lede verdivurderingsteamet i et av de mest anerkjente selskapene i bransjen er en stor tillitserklæring. Cushman & Wakefield Realkapital har gjennom 20 år bygget en sterk posisjon innen verdsettelse av næringseiendom og har en solid portefølje med kunder som vi skal fortsette å ivareta på beste mulige måte. Med vårt nye team ser vi også frem til styrke rådgivningsområdet ytterligere og ønske nye kunder velkommen, sier Platou.

Petter Platou (43) tar over som leder for verdivurderingsteamet i Cushman Wakefield Realkapital. Han har over 15 års erfaring fra eiendom, hvorav 5 år er innenfor eiendomsutvikling og de 10 siste årene er rendyrket mot verdivurdering. De siste syv år har han vært leder for verdivurderingsavdelingen i Realnor (tidligere Colliers), hvor han har hatt ansvar for verdivurdering, kundehåndtering, salg, og produktutvikling, bringer Petter med seg solid erfaring og ekspertise inn i teamet.

Tor-Øyvind Skjelvik (38) kommer fra Nordanö Partners, hvor han var Director og jobbet med rådgivning knyttet til kjøp, salg og utvikling av eiendom. Tidligere var han 8 år hos Akershus Eiendom, der han spesialiserte seg på verdivurdering og markedsanalyser.

Lars Ulrik Danielsen (30) kommer fra DNB, hvor han har hatt ansvar for store eiendomsselskaper, med særlig ekspertise innen hotelleiendom. Han har levert omfattende analyser og rådgivning på ledernivå, og har tidligere jobbet som analytiker i Hotelia, der han fokuserte på verdivurdering av hotelleiendommer og utvikling av verdivurderingsmodeller.

Marthe Henriksen Møller (26) har vært i teamet i et halvt år, og er en solid bidragsyter til alle verdivurderingsoppdrag. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har erfaring fra økonomisk styring og regnskap innen eiendomsforvaltning fra Malling.

 

 

Powered by Labrador CMS