Henter 612 millioner

Storebrand er i markedet for å hente inntil 612,5 millioner kroner til sitt eiendomsfond.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Forvalterne som selger eiendomsfond smir mens interessen for eiendom er høy. Nå skal Storebrand hente penger til sitt fond Storebrand Privat Investor. Målet er å få inn 612,5 millioner kroner fra norske småsparere i løpet av de nesten to månedene som tegningsperioden varer.

Storebrand-fondet, som forvaltes av Union Eiendomskapital, har så langt hentet inn en egenkapital på 1,74 milliarder kroner. Fondet sitter på eiendom for til sammen 6,3 milliarder kroner innen kontor, handel, lager og logistikk over hele landet. Den største enkeltinvesteringen er en lagerportefølje i Brobekkveien 80 i Oslo, med årlige leieinntekter på 61,1 millioner kroner. Grensen 5/7 har leieinntekter på 21,3 millioner, mens Kabelgata 40 genererer 15,8 millioner i leieinntekter.

Storebrand-fondet kan skilte med svært god kursutvikling den siste tiden. I fjor leverte fondet en avkastning på 34 prosent. I årets første halvår har oppgangen vært på 12,6 prosent. Målet er en årlig avkastning på 8 til 10 prosent, hvorav det årlige utbytte skal være på 5 til 7 prosent.

Les hvordan eiendomsfondene gjorde det i første halvår her. 

Powered by Labrador CMS