STERK ANBEFALING: Kandidatene Stine Skaarseth fra PROBEA og Jon Halvard Tunheim i Holmestrand Utvikling er sammen med mentor Gunnar Ovelanbd i AB Invest enige om at de som har muligheten, bør søke og delta i mentorprogrammet.

Oppfordrer de unge talentene til å gripe mentormuligheten

Mentorprogrammet, som er utviklet av Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom, søker etter nye kandidater og mentorer til neste års program.

Publisert

– Grip muligheten, den griper ikke deg, sier Jon Halvard Tunheim.

Eiendomssjefen i Holmestrand Utvikling er kandidat ved årets mentorordning for yngre eiendomstalenter og oppfordrer alle som vurderer det å søke. Mentorprogrammet gir yngre eiendomstalenter en sjanse til å høste erfaringer og perspektiver fra ledende profiler i bransjen.

Nå søker Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom etter nye kandidater og mentorer til neste års program.

– For de som ønsker å lære mer om bransjen, er det fantastisk mulighet å få en mentor. Uten denne ordningen ville det vært ren tilfeldighet om jeg hadde funnet noen som kunne gitt verdifull veiledning og sparring. Mentorordningen eliminerer flaks-aspektet og setter læring og utvikling i et mer strukturert system. Selv om det kan virke litt skummelt å gå inn i en mentorordning uten å vite helt hva som forventes, gir det tilgang til ressurser og innsikt man ellers ikke ville ha fått, fortsetter Tunheim.

Kandidat Stine Skaarseth, som er prosjektleder i PROBEA, mener det har vært spesielt nyttig å få innblikk og lære fra noen utenfor egen organisasjon.

– Det har bidratt til å minne meg på å løfte blikket fra detaljene i en ellers travel hverdag. Det gir en unik mulighet til å se ting fra et annet perspektiv.

Gunnar Oveland, mentor i programmet og prosjektleder i AB Invest, er enig i kandidatenes refleksjoner.

– Mentorordningen gir en uavhengig plattform for utveksling av ideer og læring. Det er en sjanse for oss med erfaring til å reflektere over vår egen praksis, lære av de yngre og se hvordan de tenker og jobber. Det er et gjensidig læringsforhold som holder oss alle skjerpet, sier Oveland.

Alle de tre deltakerne anbefaler sterkt å søke og delta i mentorprogrammet til Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom, hvis man får muligheten. Mentorordningen gir en unik mulighet til læring, refleksjon og nettverksbygging, uavhengig av hvor man er i sin karriere. For de som ønsker å utfordre seg selv og få nye perspektiver, kan dette være akkurat det man trenger for å ta neste steg.

Frist for å søke seg til programmet er satt til 31. oktober og både UiN og NE vil sende ut nyhetsbrev til sine medlemmer med konkret info.

 

Powered by Labrador CMS