RÅDGIVER: Head of Debt Advisory i Colliers Nordics er rådgiver for utenlandske gjeldsfond.

Nå kommer de utenlandske gjeldsfondene

Colliers har vært rådgiver i gjeldsspesialisten Kinnertons strategiske partnerskap med Avenue Capital Group. De neste 12 månedene skal de låne ut låne ut mer enn 200 millioner euro til nordiske eiendomsselskaper.

Publisert

Colliers Debt Advisory har vært rådgiver for Kinnerton i deres strategiske partnerskap med Avenue Capital Group (Avenue). Kinnerton og Avenue har ambisjoner om å låne ut mer enn 200 millioner euro i løpet av de neste 12 månedene til rimelige boligprosjekter og logistikkeiendommer i Norden.

– Etterspørselen etter høykvalitets eiendomsgjeld i Norden er høy, men få har de rette midlene til å lykkes i dette markedet. Kinnerton er svært godt posisjonert til å fortsette å vokse sine utlån med dette nye strategiske partnerskapet med Avenue. Vi gratulerer Kinnerton og Avenue med en vellykket og godt gjennomført prosess, sier Viggo Bekker Stahl, leder for Debt Advisory i Colliers Nordics.

Kinnerton er en ledende leverandør av eiendomsutviklingsfinansiering i Norden. Siden etableringen i 2010 har Kinnerton investert over 1,2 milliarder euro i utviklingskreditt på vegne av sine kunder. Med en forskningsdrevet tilnærming fokuserer selskapet på å identifisere og utvikle muligheter som skaper langsiktig verdi for investorer.

Avenue Capital Group er et globalt investeringsselskap med hovedfokus på opportunistisk kreditt og andre spesialinvesteringer i USA, Europa og Asia har over 70 investeringsspesialister, og mer enn 185 ansatte verden over, med 10 kontorer globalt, inkludert et dedikert europeisk team som spesialiserer seg på aktivastøttet privat kreditt. Avenue har en kapitalforvaltning på cirka 12,2 milliarder dollar.

Powered by Labrador CMS