KOSTNADSFRITT: Morten Olaisen og Amanda Lantz fra NEMEET Sverige skal lage NEMEET Team Barometer for norske og svenske eiendomsselskaper kostnadsfritt denne høsten.

Lager bransjeindeks for medarbeidere

NEMEET lanserer en ny medarbeiderundersøkelse hvor eiendomsaktørene kan sammenligne seg med andre eiendomsselskaper etter bransjetilpassede indikatorer.

Publisert

NEMEET har hatt stor suksess med å måle leietakertilfredshet for eiendomsbransjen. Nå utvider selskapet tilbudet til også å omfatte medarbeiderundersøkelser som er tilpasset eiendomsbransjen.

Selskapet mener eiendomsbransjen tar sine medarbeidere på alvor, og at de beste selskapene arbeider hardt for å tilby en helhetlig arbeidssituasjon som er attraktiv og gjør dem i stand til å tiltrekke seg og beholde de beste kandidatene til alle stillinger.

- Likevel, finnes det lite gode data som kan hjelpe dem å finne ut hvor de står i forhold til sine bransjekonkurrenter. Derfor lanserer vi nå NEMEET Team Barometer, sier Morten Olaisen, daglig leder i NEMEET.

Mange selskaper måler i dag sin medarbeidertilfredshet, f.eks. ved årlige MTI-undersøkelser eller hyppigere pulsmålinger. Brukt riktig, så gjør slike verktøy det mulig å jobbe strategisk med arbeidsplasspørsmål.

- Det neste naturlige skrittet er å sammenligne seg med andre eiendomsselskaper etter bransjetilpassede indikatorer. Om du presterer sterkt eller svakt i en indeks bestående av selskaper fra alle bransjer, trenger ikke være viktig i det hele tatt. Men, om sammenligningsgrunnlaget er de du samarbeider med og konkurrerer mot, så kan det være avgjørende, sier Amanda Lantz fra NEMEET Sverige.

Den første målingen gjøres i oktober i år. Alle svenske og norske selskaper som jobber med eiendom kan delta kostnadsfritt.

- Målet vårt er å gjøre NEMEET Team Barometer til en like sentral og naturlig bransjeindeks som vår Kundeindeks (for leietakertilfredshet) og Eiendomsbarometeret (for merkevare), avslutter Morten.

Powered by Labrador CMS